Beşiktaş’ta gözler Vincent Aboubakar’da 30 Mart’ta Kamerun’un Ruanda ile oynadığı maçta sakatlanan Aboubakar’ın tedavisi sürüyor.

Siyah beyazlı sağlık heyeti, 29 yaşındaki oyuncuyu ligin son haftasında oynanacak Göztepe maçına hazırlayama çalışıyor.

Sağ uyluk ön adalesinden sakatlık yaşayan Aboubakar, Fatih Karagümrük maçında da yok.

Bu hafta antrenmanlara başlaması planlanan Kamerunlu golcü, sakatlığının tekrarlamaması halinde 42. haftadaki Göztepe ve İzmir’de oynanacak Ziraat Türkiye Kupası finalinde forma giyebilecek.

Beşiktaş'ın son oynadığı 9 maçın 8’ini kaçıran 29 yaşındaki golcü, bu sürede sadece Demir Grup Sivasspor maçının ilk yarısında görev yapabildi. Karşılaşmada sakatlığı nükseden Aboubakar, maça devam edemedi.

Kevin N'Koudou ihtimali

Beşiktaş'ta sakatlığını atlatan Kevin N'Koudou dün çalışmalara başladı. Fransız futbolcu bu akşam takımla antrenmana çıkabilirse Karagümrük karşısında ilk 11’de başlama ihtimali var. N'Koudou’nun oynaması durumunda Larin santrafora geçebileceği öğrenildi.

Atiba'nın yerine Dorukhan

Sakatlık kriziyle boğuşan Beşiktaş’ta kaptan Atiba Hutchinson’un Galatasaray derbisinde sarı kart görerek cezalı duruma düşmesi, Karagümrük maçı öncesi teknik heyetin işini biraz daha zorlaştırdı. Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın yenilginin yanı sıra Kanadalı oyuncuyu kaybetmelerine bir hayli üzüldüğü vurgulandı.

Siyah-beyazlı hocanın, Atiba’nın yokluğunda orta sahada görev vereceği isim de belli oldu. Deneyimli teknik adam kritik müsabakada Dorukhan Toköz’e ilk 11’de şans tanıyacak.

​Dorukhan, Galatasaray derbisinde 61. dakikada Gökhan Töre’nin yerine oyuna dahil olmuştu. Yıldız oyuncu son olarak Çaykur Rizespor deplasmanında 11’de yer almış ve 90 dakika sahada kalmıştı.

Editör: TE Bilisim