Rüyada kaza görmek çoğunlukla rüya sahiplerini korkutabilen bir durumdur. Söz konusu rüyalar tamamen olumsuz bir anlama sahip olmamakla beraber uyarıcı mesajlar verir. Rüya sahibi, hiç beklemiyor olduğu bazı şeyler yaşamaya hazır olmalıdır. Meydana gelebilecek olan şeyler hayırlı ya da hayırsız olabilir. Fakat bu rüya için yapılan tabirlerin geneline göre, rüyada trafik kazası görmek aşk hayatında sürpriz gelişmeler yaşanacağını bildirir.

Rüyada Otobüs Kazası Görmek

Rüyada otobüsün kaza yaptığını görmek, bu aracın yolcu taşıyor olması halinde hayra yorulmaz. İçinde pek çok yolcunun seyahat halinde olduğu bir otobüs, başka bir araç ile çarpışmışsa ya da herhangi bir yere çarpmışsa rüyayı gören kişi arkadaş seçimlerine çok dikkat etmelidir. Fakat şoföründen başka kimseyi taşımayan bir otobüsün kaza yaptığına şahit olmak, rüya sahibi için pek çok yeni gelişmenin söz konusu olduğunu gösterir.

Rüyada Otobüsün Devrilmesi

Rüyada bir aracın devrildiğini görmek yanılmaya, aksiliğe ve şaşkınlığa yorulur. Cabir’ül Mağribi (r.a) demiştir ki; rüyada baş aşağı ters dönen bir şeyler görmek hastalık belirtisidir. Rüya sahibi sağlık ile alakalı konularda çok dikkatli davranmalı ve kendini daha fazla önemsemelidir. Ayrıca rüyada otobüsün ters döndüğünü görmek, rekabet halinde olunan birine karşı mağlubiyet yaşamanın da alametidir.   

Rüyada Zincirleme Kaza Görmek

Rüyada araçların peş peşe birbirlerine çarpıyor olduğunu görmek, yakın zamanda alınacak haberlerin çokluğuna delalet eder. Bu haberler hayırlı ya da hayırsız olabilir. Fakat rüya sahibi pek çok gelişme yaşamaya şimdiden hazır olmalıdır.

Rüyada Trafik Kazasında Birinin Öldüğünü Görmek

Rüyada ölü görmek çeşitli manalara gelir. Eğer trafik kazasında öldüğü görülen kişi tanınıyor ise rüya sahibinin ona bir yardımı dokunacaktır. Fakat yabancı bir kimsenin trafik kazasında öldüğüne şahit olmak bazı aksiliklere delalet eder. Bu rüyayı gören kişi özellikle yakın zamanda çeşitli kararlar alırken çok dikkatli olmalıdır.

Rüyada Kavga Görmek

Rüyada herhangi bir sebeple kavga çıktığını gören kişinin sağlık sorunları azalır, ufak tefek problemleri kendiliğinden çözülür. Rüyada trafik kazası görmek, sonrasında kalabalık grupların kavgası ile devam etmişse bu durum zorlu günlerin habercisidir.

Rüyada Trafik Kazasında Ölmek

Rüyada öldüğünü görmek pek çok İslam aliminin yorumuna göre hayırlıdır. Ölüm, Allah – u Teala’ya kavuşmayı ve ahiret hayatını temsil eder. Bu sebepten dolayı, rüyasında bir kaza geçirerek öldüğünü gören kimse hayırlı bir rüya görmüştür. Maddi kazanç konusunda rüya sahibi büyük başarılar elde edecektir. Ayrıca rüyada trafik kazası geçirmek birçok haber alacak olmanın da işareti sayıldığından, bu rüyayı gören şahıs çok yakın bir zamanda yüksek mevkilere ulaşabilir.

Rüyada Araba Kazası Yapmak ve Kurtulmak

Rüyada bir kazayı atlattığını gören kişinin ömrü uzun olur. Ayrıca bir kazadan yara almayarak kurtulmayı başarabildiğini görenler, şaşırtıcı fakat kısa sürede unutulacak bir haber alabilir. Rüyada kaza atlatmak, şansın bolluğu ve maneviyatın güçlülüğü anlamına da gelir.

Rüyada Motosiklet Kazası Görmek

Rüyada trafik kazası görmek, kaza yapmış olan araçların türüne göre farklı anlamlara sahip olabilir. Motosiklet, dört tekerlekli araçlara göre daha kolay kullanılabilen hafif bir araçtır. Rüya aleminde karşıladığı anlam kolaylık, kazanç ve neşedir. Eğer ki rüyada bir motosikletin kaza yaptığı görülmüş ise rüyayı gören kişi güzel bir haber alacak demektir. Aniden alınacak bu haber, rüya sahibini çok mutlu olmasını sağlayacaktır.

Editör: TE Bilisim