WhatsApp ne zaman, hangi tarihte kapanacak? WhatsApp sözleşme son tarih günü ne zaman? Soruları milyonlarca vatandaş tarafından merak ediliyor. Ocak ayında kullanıcılarına gönderilen sözleşme ile gizlilik ilkesini kabul ettirmeye çalışan WhatsApp’ın son uzatma tarihine sayılı günler kaldı. Sözleşmeyi kabul etmeyenlerin sıkça sorduğu WhatsApp ne zaman, hangi tarihte kapanacak? WhatsApp sözleşme son tarih günü ne zaman? Sorularının yanıtını sizler için haberimizde yer verdik. İşte detaylar…

WHATSAPP NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE KAPANACAK? WHATSAPP SÖZLEŞME SON TARİH GÜNÜ NE ZAMAN?

WhatsApp gizlilik sözleşmesi süresinin yaklaşmasıyla birlikte gözler bir kez daha gizlilik sözleşmesinin detaylarına çevrildi. WhatsApp'ın yeni gizlilik sözleşmesini 8 Şubat'ta yürürlüğe koyacağını duyurmasının ardından gelen tepkileri üzerine uzattığı süre 15 Mayıs'ta doluyor. Sözleşmeyi kabul etmeyen vatandaşların hesapları silinecek.

WHATSAPP NE ZAMAN, HANGİ TARİHTE KAPANACAK?

Sözleşmeyi kabul etmeyenlerin hesapları bir süre pasif kalacak. Bu süre zarfında kullanıcılar yazışmalarını yedekleyebilecek. Ağustos ayında ise hesaplar silinecek.

WhatsApp'ın iddiasına göre sözleşmeyi kabul edenlerin mesajları gizliliğini korumaya devam edecek. Ancak şirket abonelerinin kişisel verilerine erişim sağlayabilecek. Kullanıcıların konum, satın alma geçmişi ve cihaz bilgilerine ulaşabilecek. Bu veriler Facebook ile de paylaşılacak.

Editör: TE Bilisim