Yarın bayram namazı var mı? Bayram namazı camilerde mi kılınacak? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Vaka sayılarının düşürülmesi için alınan tam kapanma uygulaması bayramdan sonra normalleşme sürecine bırakacak. Yeni normalleşme takviminin uygulanacağı ülkede vaka sayılarının son durumunda neler oldu merak konusu. Bayram namazlarının evde mi kılınacak sorunun yanıtı son dakika diyanet açıklamasıyla son buldu. Peki, Yarın bayram namazı var mı? Bayram namazı camilerde mi kılınacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

YARIN BAYRAM NAMAZI VAR MI? BAYRAM NAMAZI CAMİLERDE Mİ KILINACAK?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, bayram namazına ilişkin açıklama yaptı. TRT 1’de yayınlanan sahur programına konuk olan Erbaş, bayram namazının camilerde kılınacağını söyledi.

BAYRAM NAMAZI CAMİLERDE Mİ KILINACAK?

Türkiye’de salgın tedbirlerinin en iyi camilerde uygulandığını da savunan Erbaş, şu ifadeleri kullandı:

Cemaatimize, hocalarımıza çok teşekkür ediyorum. Salgın tedbirlerinin en güzel uygulandığı mekanlar camilerimiz oldu. Cemaatimiz, tedbirler noktasında çok düzenli hareket etti. Bu tedbirlere riayet ederek inşallah bayram namazlarımızı kılacağız. Kardeşlerimizin titizlikle tedbirlere uyarak, kimseye zarar vermeden kısa zaman içerisinde bayram namazını kılıp evlerine dönmelerini buradan tavsiye ediyorum.
Editör: TE Bilisim