Kırmızı Kamyon dizisine ne oldu, final mi oldu? Kırmızı Kamyon dizisinde flaş gelişme ile ilgili detayları sizler için haberimizde derledik. Show TV'nin itfaiyecilerin hayatını anlatan dizisi Kırmızı Kamyon, yayınlanan ilk bölümün ardından yayından kaldırılmasıyla dizi hayranlarını üzmüştü. Diziyle ilgili ortaya atılan yeni gelişmeler yaşanırken detayları sizler için araştırdık. Peki, Kırmızı Kamyon dizisine ne oldu, final mi oldu? Kırmızı Kamyon dizisinde flaş gelişme!

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNE NE OLDU, FİNAL Mİ OLDU?

Oyuncu kadrosunda Görkem Sevindik, Nilay Deniz ve Ushan Çakır gibi isimlerin yer aldığı dizi, Haziran ayında yeni bölümleriyle ekrana gelecek. Show TV’nin yeniden yayın akışına eklediği dizinin adı da değiştirilerek ‘Kahraman Babam’ oldu.

KIRMIZI KAMYON DİZİSİNDE FLAŞ GELİŞME!

Kahraman Babam adıyla ekran macerasına devam eden dizinin çekimleri hızla sürüyor. Daha önce mart ayında yayınlanmaya başlayan ve itfaiyecilerin zorlu yaşam mücadelelerinin anlatıldığı dizi, reytinglerde ilk 10’a giremeyince akıştan kaldırılmıştı. Kırmızı Kamyon dizisi ‘Kahraman Babam’ adıyla haziran ayında yeniden izleyici karşısına çıkacak.

Editör: TE Bilisim