Süper Lig'de sezonun sona ermesinin ardından önümüzdeki sezon için çalışmalarına hız veren Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, basın mensupları ile bir araya geldi. Abdullah Avcı, düzenlediği toplantıda kadro dışı kalan Abdulkadir Parmak'ın durumuna ilişkin de açıklamalarda bulundu.

İşte Abdullah Avcı'nın basın toplantısında yaptığı açıklamalar:

"Abdulkadir Parmak ile geldiğim günden bu yana burada çalıştım. Abdulkadir Parmak yaptığı hatayı biliyor. 'Sen de düşün bizde düşünelim. Yapılanmanın içinde konuşuruz. Karşılıklı karar veririz. Ne yapacağımızı konuşuruz, birlikte karar veririz' dedik"

"Hüseyin Türkmen de burada değerli oyuncularından bir tanesidir. Bu topraklardan yetişenlere daha fazla sahip çıkalım. Hüseyin Türkmen, buranın değerli bir oyuncusu. Bizimle devam edecek" 

"Trabzonspor, her atışını nokta atışı yapmak zorunda. Kiralık oyuncular ile ilgili yakında açıklama yapacağız. Burası Trabzonspor, herkes burada olmak istiyor. Kamil Ahmet de Majeed Hosseini de bekleme sürecindeki isimler. Tercih kullanabilirler ki saygı duyarım"

"Pereira buraya hizmet etmiştir. Bazen değişimler sancılı olur. Pereira, konusu kapanmıştır. Bütün maddi imkanlarını da alarak gitmiştir. Allah yolunu açık etsin. Sağ beke bir transferimiz daha olacak"

"Bu kadar yarışın içinde arkadan gelip dahil olmak kolay değil. Özellikle Galatasaray maçı oyun olarak tamamen elimizde olan bir maçtı"

Editör: TE Bilisim