Kaya Temel / Özel Haber

Galatasaray’ın puan kaybettiği ve skandal kararlarla Sarı-Kırmızılı futbolcuların oyundan atıldığı maçlar;

5. HAFTA

Süper Lig’in 5. Haftasında Galatasaray-Alanyaspor’u ağırladı. Etebo 45. dakikada kırmızı kartla oyundan atıldı ve Galatasaray 90+5’te kalesinde gol gördü. Alanyaspor karılaşmayı 2-1 kazandı.

6. HAFTA

Ligin 6. Haftasında ise Galatasaray, Erzurum deplasmanında 2-1’lik skorla galip gelmeyi başarsa da formunun zirvesini gören Falcao uydurma bir düdükle kırmızı kart görerek cezalı duruma düştü. Peşinden gelen sakatlıklar yıldız futbolcunun yüzünü güldürmedi.

13. HAFTA

13. haftada Karagümrük, Galatasaray’ı ağırladı. Ev sahibi takım 2-1’lik skorla karşılaşmadan galip ayrıldı. Bu mücadelede Marcao kırmızı kartla oyundan atıldı. Teknik Direktör Fatih Terim'e de kırmızı kart çıktı ve başarılı hocaya ceza yağdı.

16. HAFTA

16. haftada Galatasaray, evinde Antlayaspor’u ağırladı. Mücadele golsüz eşitlikle sona erdi. Karşılaşmanın 51. dakikasında Emre Kılınç oyundan atılırken Marcao ve Arda cezalı duruma düştü.

17. HAFTA

17. haftada Galatasaray, Konya’ya konuk oldu. Sarı-Kırmızılı takım 90+2’de yediği golle yıkıldı. Karşılaşmayı Konyaspor 4-2 kazandı.

19. HAFTA

19. haftada derbi mücadelesi yaşandı. Beşiktaş, Galatasaray’ı ağırladı. Diagne bu mücadelenin 58. dakikasından oyundan atıldı. Beşiktaş 90+1’de golü bularak karşılaşmayı 2-0 kazandı.

28. HAFTA

28. haftada Galatasaray, Ankaragücü’ne konuk oldu. Ev sahibi ekip 2-1’lik skorla bu maçta galip geldi. 57. dakikada Muhammed oyundan atıldı.

31. HAFTA

31. haftada Galatsaray-Rizespor’u ağırladı. Sarı-Kırmızılı ekip evinde 4-3 mağlup oldu. 79. dakikada Yedlin oyundan atıldı. Marcao ve Luyindama cezalı duruma düştü.

34. HAFTA

34. haftada Galatasaray evinde Fatih Karagümrükspor’u konuk etti. 28. dakikada Yedlin sakatlanırken 78. dakikada Donk oyundan atıldı. Karşılaşma 1-1 bitti.

*** 

Sezonun geneline baktığımız zaman hakem hatalarında da en çok canı yanan takım Galatasaray oldu. Sarı-Kırmızılı camianın karışık olması yönetim ve teknik heyet arasında uyum sağlanmaması da şampiyonluğun kaçmasının en büyük etkenlerinden biri oldu.

CIMBOM’UN ÖNÜ KESILDI

Kaptan Arda Turan’ın formunun zirvesinde olduğu haftalarda uydurma cezalar kesildi. Video kayıtlarından Arda’ya ceza veren TFF, Beşiktaş-Karagümrük maçında olaylara karışan futbolcuların tamamına ceza vermek yerine sakat ve cezalı futbolculara ceza verdi!

Editör: TE Bilisim