19 Mayıs’ta noterler açık mı 2021? 19 Mayıs resmi tatilinde noterler kapalı mı? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Vaka sayılarının azaltılması için almak için tedbirlerin alınmasıyla birlikte ve 19 Mayıs günü resmi tatil olmasıyla çeşitli kurumların açık olup olmayacağı hakkında merak edilen ve sıkça sorulan 19 Mayıs’ta noterler açık mı 2021? 19 Mayıs resmi tatilinde noterler kapalı mı? Soruların yanıtını haberimizde derledik. İşte tüm detaylar haberimizde…

19 MAYIS’TA NOTERLER AÇIK MI 2021? 19 MAYIS RESMİ TATİLİNDE NOTERLER KAPALI MI?

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramının resmi tatil olmasından ve koronavirüs salgını kısıtlamalarından dolayı pek çok vatandaş hangi kurumların açık olup olmadığını araştırıyor.

19 Mayıs Çarşamba günü marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar saat 10.00-16.00 arasında hizmet verebilecekler. Vatandaşlar (65 yaş ve üzeriyle 20yaş ve altında olanların dışında) zorunlu ihtiyaçları karşılanmasıyla sınırlı ve araç kullanmamak koşuluyla (engelli kişiler dışında) ikâmetlerine en yakın market, bakkal, manav ve kasaplara gidip gelebilecekler. Belirlenen hizmet saatleri arasında da marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar adreslere teslim satışlarda yapabilecekler.

Editör: TE Bilisim