2021 Eurovision ne zaman yapılacak? Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye var mı? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Bu yıl 65'incisi düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması Hollanda'nın Rotterdam kentinde yapılacak. Birçok ülkenin katılımının olacağı yarışmada Türkiye’den de katılım olup olmayacağı merak konusu oldu. Eurovision şarkı yarışmasını ülkemizde takip etmek isteyenler Eurovision 2021 kanal bilgisine odaklandı. Peki, 2021 Eurovision ne zaman yapılacak? Eurovision şarkı yarışmasında Türkiye var mı? İşte tüm detaylar haberimizde…

2021 EUROVİSİON NE ZAMAN YAPILACAK?

Eurovision 2021 tüm hızıyla devam ediyor. Geçen yıl gerçekleştirilmeyen yarışma bu yıl koronavirüs tedbirleri kapsamında gerçekleşiyor. Birinci yarı final 18 Mayıs 2021 Salı günü yapılan yarışmada 22 Mayıs 2021 Cumartesi gecesi büyük final gerçekleşecek.

EUROVİSİON ŞARKI YARIŞMASINDA TÜRKİYE VAR MI?

Türkiye'nin katılmadığı 65. Eurovision Şarkı Yarışması Youtube Eurovision 2021 resmi kanalı üzerinden izlenebilecek. Yarışma Avrupa Yayın Birliği ve AVROTROS, Nederlandse Publieke Omroep (NPO) ve Nederlandse Omroep Stichting (NOS) ile birlikte organizasyonluğunda ikinci yarı finali 20 Mayıs'ta yapılacak. Final ise 22 Mayıs 2021 tarihinde Rotterdam Ahoy'da gerçekleşecek.

Editör: TE Bilisim