Kahraman Babam dizisindeki Uğur kimdir? Kahraman Babam’daki Uğur gerçekte kim? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Show TV ekranlarında Kırmızı Kamyon olarak başlayan ancak ilk bölüm itibarıyla yayından kaldırılıp, Kahraman Babam adıyla yeniden ekranlara taşınacak olan dizinin oyuncuları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Peki, Kahraman Babam dizisindeki Uğur kimdir? Kahraman Babam’daki Uğur gerçekte kim? İşte tüm detaylar haberimizde…

KAHRAMAN BABAM DİZİSİNDEKİ UĞUR KİMDİR? KAHRAMAN BABAM’DAKİ UĞUR GERÇEKTE KİM?

Görkem Sevindik 1986 Adana doğumludur. Müjdat Gezen Sanat Merkezinde oyunculuk dersleri alan Görkem Sevindik Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile ünlenmiştir. Dizide Süleyman Çakır'ın oğlu Pusat Çakır'ı canlandırmıştır. Daha sonra Söz dizisinde Mücahit karakteri ile milyonların sevgilisi olmayı başarmıştır.

Görkem Sevindik aslen Adana’lı olduğu için bir Adana dizisinde oynamayı çok istemektedir. Kurtlar Vadisi serisinin yapımcısı Pana Filmin keşfettiği isimlerdendir.

2017 Türkan Şoray ve Cihan Ünal’ın kızı olan Yağmur Ünal ile aşk dedikodularıyla gündeme gelen Görkem Sevindik’in basketbolcu Kübra Siyahdemir ile ilişkisi vardır. Emin Ersin Sevindik'in kardeşidir. Kardeşi de Görkem gibi oyuncudur.

2019’da Ramo dizisinde Boz karakterine hayat vermiş ve çok büyük beğeni toplamıştı. Son olarak ismi Mavera olarak açıklanan Ahmed Yesevî’nin hayatını anlatacak kısa dizi de yer alan Görkem Sevindik Kırmızı Kamyon dizisinde ilk kez başrolde yer alacak ve başarılı bir itfaiye erine hayat verecek.

Editör: TE Bilisim