Özellikle Falcao ve Muhamamed’in yokluğunda Göztepe deplasmanında 3 gol atarak yıldızı parlayan Aktürkoğlu, Avrupa takımlarının da transfer listesinde yer almaya başladı.

Genç futbolcu, performansıyla Sarı-Kırmızılı takımın olmazsa olmazlarından oldu. Milli Takım’a da katılan Kerem başarısına başarı katmayı hedefliyor.

2 MAÇTA 11’DE BAŞLADI

Kerem Aktürkoğlu bu sezon, lig maçlarında 398 dakika sahada kaldı. Kerem sadece Kasımpaşa ve Göztepe karşılaşmalarında ilk 11’de başladı. Bu sürelerin çoğunu ke-nardan gelerek elde edebilen genç yıldız, toplamda 6 gol ve 2 asist üretmeyi başardı.

FATIH HOCA FAKTÖRÜ

Oğlunun iyi bir sezon geçirdiğini ifade eden Baba Ömer Faruk Aktürkoğlu, "Sezon başında 13 Süper Lig kulübünden teklif aldık. Birkaç kulüple görüştük sonra Galatasaray devreye girdi. Sağ olsun Fatih Terim hocanın Kerem'le ilgili düşünceleri bizi memnun etti. Galatasaray'la sözleşme imzaladık. Kerem güzel bir performans ortaya koydu ve Kerem formayı kaptı.” dedi.

“FUTBOLDAN DÖNEBILIRDI”

Baba Aktürkoğlu, “Baba Türk futbolunda Kerem gibi 100'lerce futbolcu var ancak doğru hoca, doğru kulüp, doğru şartlar bunlar çok önemli. Aile de çok önemli. Çoğu ailenin imkanı yok. Bizim imkanımız vardı çok şükür yoksa Kerem futboldan da dönebilirdi." diye konuştu.

Editör: TE Bilisim