Kaya Temel / Özel Haber

Tek aday olması halinde başkanlığı sürdürmeyi düşünen Başkan Cengiz, TT Arena’da kendinden emin açıklamalar yaptı. Pandemi sürecinin uzayacağını ve tek aday olarak seçime gideceğini hesap eden Cengiz’in bu planını başkanlık koltuğu içi 4 aday çıkmasıyla suya düşmüş gibi görünüyor.

Cengiz halsizleşti

Basın toplantısına hastaneden geldiği açıklayan Başkan Cengiz, C vitamini ile ayakta durduğunu söyledi. Cengiz, toplantının ortalarında halsizleşti ve önündeki suyu bile zor içtiği görüldü. Açıklaması boyunca Galatasaray’a hizmet etmek istediğini belirten Cengiz, toplantının ardından salon terk ederken bir anda geri dönüp, “Benim isteğim Galatasaray başkanıyken ölmek. İnşallah öyle olur. Doktorlar ve ailem kesinlikle aday olmamı istemiyor ama ben onları dinlemeyeceğim" dedi.

Albayrak yerinde duramadı

Başkan Cengiz’in, Fatih Terim hakkında sarf ettiği sözler 2. Başkan Abdurrahim Albayrak’ı gerdi. Başkan Cengiz’e kenardan “Toplantıyı bitirmesi” yönünde işaretler veren Albayrak bir süre sonra oturduğu yerden kalkarak, ayakta gezinmeye başladı. İzlemlerime göre Albayrak, Başkan Mustafa Cengiz ile aynı görüşte değil. Terim’le yola devam etmek isteyen Albayrak’ın yakın zamanda istifasını verip başkanlığa aday olacağını düşünüyorum. Beklentim Albayrak’ın bu adımı bugün yapılan toplantının ardından atmasıydı. Fakat Başkan Cengiz’in açıklamaları Albayrak’ı da zor sokarak geri durmasına sebep oldu.

Diğer adaylar ‘Terim’ diyor

Fatih Terim’in yeni yönetimin elini rahatlatmak için istifası seçimin önüne geçerken, başkanlığa aday olan 4 isim de seçilmeleri halinde Terim’le devam edeceğini açıkladı. Başkan adaylarından Burak Elmas, Galatasaray’ın teknik direktörünün Fatih Terim olacağını, şimdiki yönetim gitmeden farklı bir hoca ile anlaşırsa, o anlaşmanın iptal edileceğini duyurdu.

Editör: TE Bilisim