Levent Gültekin-İstanbul

Yeni sezonda Fatih Terim’le çalışmayacağını açık açık belirten ve 19 Haziran’daki seçimleri bir kez daha erteleme sinyalleri veren Mustafa Cengiz’in transferde Abdürrahim Albayrak’a tam yetki verdiği, Albayrak’ın ise şimdiden 5 yıldız futbolcuyla anlaşmaya vardığı bildirildi.

Yeni hoca arayışlarını sürdüren, hatta kulübe yakın kaynaklardan alınan bilgilere göre Mircea Lucescu ile el sıkışan Galatasaray’ın Kasımpaşa’da kontratı biten Aytaç Kara, Alanyaspor’la yollarını ayıran Salih Uçan ve Göztepe ile bağlarını koparan Alpaslan Öztürk’le anlaştığı ortaya çıkarken, Cimbom’un bu 3 yıldız haricinde Kaan Ayhan, Kenan Karaman ve Halil Akbunar’la da masaya oturduğu kaydedildi.

4 OYUNCU “BEDAVA”

Yerli futbolcu konusunda sıkıntı yaşamak istemeyen Galatasaray’ın transfer çalışmalarına tam gaz devam ettiği anlaşılırken, Abdürrahim Albayrak’ın Halil Akbunar haricinde 4 oyuncuya bonservis ödemeden neredeyse bedavaya ‘çubukluyu’ giydireceği aktarıldı.

Yüksek maaşı sebebiyle Sofiane Feghouli, Radamel Falcao gibi yıldızlara teşekkür etmeye hazırlanan Galatasaray’ın yabancı konusunda da arayışlarını sürdürdüğü ifade edilirken, Diagne’nin satılması halinde oradan gelecek parayla Halil Dervişoğlu’nun bonservisinin alınacağı vurgulandı. Mostafa Mohamed için aralık ayına kadar opsiyonu bulunan Galatasaray’ın forvet hattında sıkıntı yaşamayacağı söylenirken, dün Marcao ile kontrat yenileyen yönetimin Brezilyalı stoperin yanına iyi bir partner aradığı bilgisi geldi.

Sağ bek ve sol bek mevkileri için scout ekibiyle dirsek teması halinde bulunan Galatasaray’ın Van Aanholt, Yairo Moreno’yu gündemine aldığı bildirilirken, sağda Kaan Ayhan’ın alternatifi olarak Yedlin’in planlandığının altı çizildi. 

Editör: TE Bilisim