Apple’ın yeni iPhone’ları hakkında sızıntı bombardımanları devam ediyor. Son zamanlarda farklı görüntülerle ortaya çıkan iPhone 13 serisi, önümüzdeki aylarda artık bekleyenleri ile buluşacak. Cihazların lansman tarihine doğru yaklaşırken bu kez de iPhone 13 Pro modeline ait yeni resimler ortaya çıktı.

iPhone 13 Pro modelinin yüksek çözünürlüklü görüntüleri, güvenilir kaynaklar tarafından paylaşıldı. Sızıntıyı yapan kaynaklara göre son çıkan video ”kesinleştirilmiş sürümün” tasarımını ortaya koyuyor. Yani Apple’ın iPhone 13 Pro’yu yüksek ihtimalle aşağıdaki videoda olduğu gibi piyasaya sürmesi bekleniyor. Ancak seri üretim sırasında da bazı değişikliklerin olma ihtimalini göz önünde bulundurmakta fayda var.

Cihazın ortaya çıkan yeni görüntüleri, daha önce sızdırılan render’lardaki tasarımı doğruluyor. Buna göre Apple’ın yeni iPhone 13 Pro modeli, küçük çıkıntılı ve düz bir kamera modülüne sahip olacak. Ek olarak cihazın çentik boyutu da küçültülecek ve kasadaki çelik çerçeve parmak izlerini almaya daha az eğilimli olacak. Yani iPhone 12 serisindeki gibi parmak izleriniz kasanın üzerinde çok fazla görülmeyecek.

Kamera modülünün ise önceki modellere göre biraz daha büyük olacağı gösteriliyor. Her ne kadar iPhone 12 ile arasında  çok fazla fark olmasa da, lenslerin ve modülün biraz daha büyük olacağına kesin gözüyle bakılabilir.

Şu ana kadar sızıntıları göz önünde bulundurduğumuzda yeni iPhone’ların, iPhone 13’den çok ”iPhone 12S” modeline özgü tasarım ve özelliklerle ile geleceği gösteriliyor. Ancak Apple bu konu hakkında gizliliğini koruyor ve cihazların hangi isimle geleceğine dair net bir bilgi vermiyor. Elbette önümüzdeki günlerde bu konu hakkında da merak edilenler ortaya çıkacaktır.

Editör: TE Bilisim