Şampiyonlar Ligi Kuraları 2021 ne zaman? Galatasaray’ın rakipleri belli oldu mu? Soruları futbol severler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Beşiktaş’ın şampiyon olmasıyla biten 2020-21 süper lig sezonunun ardından gözler Avrupa’da oynanacak maçlara dikildi. Şampiyonlar Ligi Kuralarında karşılaşacakları muhtemel rakiplerin kimler olacağı merak konusu olunca detayları sizler için haberimizi derledik. İşte 2021 Şampiyonlar Ligi Kuraları ve Galatasaray’ın rakipleri…

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURALARI 2021 NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuraları 26 Ağustos 2021 tarihinde çekilecek. Grup maçları 14-15 Eylül 2021 tarihlerinde başlayacak, 7-8 Aralık 2021 tarihlerinde tamamlanacak. Final, 28 Mayıs 2022 tarihinde oynanacak.

GALATASARAY’IN RAKİPLERİ BELLİ OLDU MU?

2020/21 sezonunda Süper Lig ikincisi olan Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi biletini aldı. Şampiyonlar Ligi'ne ön eleme oynayarak katılacak olan Galatasaray için önünde iki ihtimal bulunuyor.

Kuralar henüz çekilmedi ancak yüksek oranlar muhtemel rakipleri belli oldu.

GALATASARAY’IN AVRUPA’DAKİ MUHTEMEL RAKİPLERİ

Galatasaray'ın iki ön eleme turu için muhtemel rakiplerin bazıları belli oldu. PSV Eindhoven, Celtic ve Midtjylland - Kopenhag Sparta Prag Rapid Wien.

Editör: TE Bilisim