ATP halka arz ne zaman olacak? ATP halka arz borsa kodu ne? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP) tarafından halka arz başvurusu yapılmıştı. SPK'ya halka arz başvurusu yapan ATP'nin başvurusu olumlu sonuçlandı. Bunun üzerine vatandaşlar arama motorlarına ATP halka arz ne zaman olacak? ATP halka arz borsa kodu ne? Soruların yanıtını araştırıyor. İşte detaylar…

ATP HALKA ARZ NE ZAMAN OLACAK?

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş (ATP) tarafından Sermaye Piyasası Kurulu’na yapılan halka arz başvurusu onaylandı. 27-28 Mayıs 2021 tarihlerinde iki gün süreyle talep toplayacak olan ATP’nin yüzde 20’si halka arz edilecek.

ATP HALKA ARZ BORSA KODU NE?

Tamamı sermaye artırımı yoluyla yapılacak halka arzda 7.500.000 TL nominal değerli paylar halka arz edilecek. Sabit fiyat ile 24 TL’den talep toplanacak halka arz sonrasında ATP’nin halka açıklık oranı yüzde 20 olacak. Payların 3 Haziran 2021 Perşembe günü Borsa İstanbul’da işlem görmeye başlaması bekleniyor.

ATP Ticari Bilgisayar Ağı ve Elektrik Güç Kaynakları Üretim Pazarlama ve Ticaret A.Ş halka arzın borsa kodun “ATP“ olacağı ifade ediliyor.

Editör: TE Bilisim