Kaya Temel/Özel Haber

Galatasaray Başkan Adayı Burak Elmas, seçilmeleri halinde hayata geçirecekleri projeler hakkında açıklamalarda bulunarak, “Bütün projelerimiz hazır. Transfer çalışmalarımız süratle devam ediyor.” ifadelerini kullandı. Diriliş Postası Gazetesi Spor Müdürü Kaya Temel’in, “Galatasaray’ın kanayan yarası orta sahaya transfer yapılacak mı? Görüşme yaptığınız oyuncu var mı” sorularına, Elmas, “Galatasaray’a yakışan bir 10 numara alacağız. Biz çalışmalarımız titizlikle sürdürüyoruz. Fatih Hoca, hangi oyucuyu isterse o isimi transfer edeceğiz. Fakat bizimde baktığımız futbolcular var” cevabını verdi.

 "Kadın Futbol Takımımızı kuracağız”

Burak Elmas, seçilmeleri halinde Galatasaray Kadın Futbol Takımı'nı kuracaklarını dile getirerek, "Galatasaray'ın kadına verdiği önem, kadının hayattaki rolüne verdiği önem ve toplumdaki başarısına verdiği önem sebebiyle Galatasaray Kadın Futbol Takımı'mızı kuracağız. Kadın futbol takımımızın sponsoru da hazır. Göreve geldiğimiz takdirde hemen kadın futbol şubesini hayata geçirerek, orada da Avrupa'da çapında ciddi başarı elde etmeyi arzu ediyoruz." Dedi. Elmas, Sarı-Kırmızılı erkek ve kadın basketbol takımları için de iki ayrı sponsorluk anlaşması yaptıklarını sözlerine ekledi.

“Galatasaray için varız!”

Elmas, “90'nın üzerinde bir ekibimiz var. Giderek büyümeye devam ediyor. Birleşmeden anladığım en iyi başkan, en iyi yönetim ve en iyi kurulları oluşturmaktır. Birleşmeden iktidar paylaşmayı anlayanlarla aynı düşünmüyorum. Biz ekibimizle Galatasaray için tüm projelerimizi detaylı çalıştık. Galatasaray'ı aydınlık bir geleceğe taşımak için hazırlıklarımız tamam. Böyle bir şeye ihtiyaç olmadığını düşünüyoruz.” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim