Twitter tarafından sunulacak yeni ücretli abonelik özelliği Twitter Blue, test çalışmalarına başlıyor. Hizmet, özelleştirilebilir renk temaları ve uygulama simgeleriyle birlikte geliyor. Öte yandan hizmetin Türkiye fiyatı da belli oldu.

Jane Manchun Wong’a göre Twitter, aylık 3 dolara mal olacak olan Twitter Blue abonelik hizmetini doğruladı ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdürüyor. Wong, paylaştığı bir gönderide, Twitter Blue‘nn App Store‘da uygulama içi satın alma olarak göründüğü ekran görüntüleri yayınladı.

Space ile para kazanılabileceğini belirten Twitter, yeni özelliğin masaüstü ve mobil web tarayıcıları için de aktif edildiğini açıkladı.

BİRÇOK YENİLİKLE GELİYOR

Gönderisinde Wong, “Sanırım test için ödeme yapan ilk Twitter Blue müşterisi ben oldum” dedi. Bununla birlikte Wong, hizmetin renk temalarına ve özel uygulama simgelerine sahip olarak geleceğini söyledi. Konuların okunması için de kolay metne dönüştüren bir Okuyucu Modunun yakında hizmete ekleneceğini ifade etti.

Twitter testle ilgili yorum yapmaktan kaçınırken Wong, daha önce Twitter Blue’nn kademeli bir fiyatlandırma modeline sahip olabilme ihtimali bulunduğunu söyledi. Bu da daha fazla ödeme yapan kullanıcıların daha fazla hizmet alacağı anlamına geliyor.

Editör: TE Bilisim