KPSS 2021 sınav yerleri ne zaman açıklanacak? ÖSYM sınav yerleri ne zaman belli olacak? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Her yıl düzenli olarak ÖSYM tarafından dizayn edilen, çeşitli kurum ve mecralar için yapılan sınavlara milyonlarca vatandaş katılım sağlamaya devam ediyor. Kamu ve kurumlar için yapılan KPSS sınavının başvurularının bugün başlamasıyla birlikte arama motorlarında sıkça araştırılan KPSS 2021 sınav yerleri ne zaman açıklanacak? ÖSYM sınav yerleri ne zaman belli olacak? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte detaylar…

KPSS 2021 SINAV YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

2021 KPSS sınav başvuruları, 28 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor, 14 Haziran 2021 tarihinde sona eriyor. KPSS geç başvuru tarihi ÖSYM tarafından 22-23 Haziran olarak açıklandı.

KPSS sınavı (Genel Yetenek – Genel Kültür), 1 Ağustos 2021 tarihinde yapılacak. Sınav sonuçları, 16 Ağustos 2021 tarihinde açıklanacak.

ÖSYM SINAV YERLERİ NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Bu yıl yapılacak olan KPSS 2021 sınav yeri ile ilgili henüz resmi açıklama yapılmadı. Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi’nin (ÖSYM) tarafından yapılan sınavların yerleri yapılacak olan sınav tarihine 1 ya da 2 hafta kala resmi sayfadan duyurulmaktadır.

Bu yıl yapılması planlanan tüm sınavların geçmiş yıllardaki gibi aynı sürede açıklanması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim