Payitaht Abdülhamid final mi yapıyor? Payitaht Abdülhamid son bölüm ne zaman? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Uzun bir süredir TRT 1 ekranlarında Osmanlı Padişahı Sultan 2. Abdülhamid'in hayatını anlatan Payitaht Abdülhamid kaldığı yerden devam ediyor. 5 sezondur yayınlanan yapımın final mi yapıyor sorusu arama motorlarında sıkça araştırılınca detayları sizler için araştırdık. Peki, Payitaht Abdülhamid final mi yapıyor? Payitaht Abdülhamid son bölüm ne zaman? İşte tüm detaylar haberimizde…

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD FİNAL Mİ YAPIYOR? PAYİTAHT ABDÜLHAMİD SON BÖLÜM NE ZAMAN?

Payitaht Abdülhamid dizisinin bu sezon final yapması bekleniyor. Dizinin kaç bölüm sonra final yapacağı ise henüz belli değil. Yapım şirketinden bir açıklama geldiği taktirde haberimizde detaylara yer vereceğiz.

PAYİTAHT ABDÜLHAMİD KONUSU NEDİR?

Payitaht Abdülhamid; Osmanlı İmparatorluğu'nun tarihin en çok merak edilen, en çok tartışılan ve dünyanın manipülasyon hamleleriyle gözünü Osmanlı topraklarına diktiği dönemde tahta çıkarak, 33 yıl gücü ve zekasıyla İmparatorluğu var gücüyle ayakta tutan Sultan Abdülhamid Han'ın son 13 yıllık Padişahlık Dönemini, ES Film imzasıyla TRT ekranlarına taşıyor.

Proje Tasarımı Osman Bodur'a ait ve senaryosunu yine Osman Bodur ve Uğur Uzunok'un üstlendiği "Payitaht - Abdülhamid", II. Abdülhamid Han'ın bu son 13 yıllık döneminde meydana gelen olaylar çerçevesinde Batılı devletler "yeni yüzyılı" kendileri için dizayn etmeyi arzularken, karşılarına dikilen yürekli adamın hikâyesini seyirciye aktaracak.

Editör: TE Bilisim