Sabri İşbilen / Özel Haber

BIDEN SİNYALİ VERDİ

ABD Başkanı Joe Biden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a karşı muhalefeti destekleyeceğini açıkladı. CHP lider Kılıçdaroğlu, Biden’a İngilizce tebriğiyle, Ekrem İmamoğlu ise tartışmaya sebep olan İngilizce video ile mesajı aldıklarını deklare etti.

WASHINGTON ADAYI BELLİ OLDU

2 Mayıs’ta Erdoğan'ı yıpratmak, muhalefete alan açmak için suç örgütü liderinin reklam yüzü olduğu Dubai merkezli operasyon için düğmeye basıldı. Suç örgütü liderinin yayınladığı videoların ardından Kılıçdaroğlu, önce cumhurbaşkanı adayı olabileceğinin sinyalini verdi, sonra da erken seçim istedi.

ABD’YE SELAM ÇAKTI

Joe Biden’ı ‘İngilizce’ tebrik eden dünyadaki ilk muhalefet partisi lideri olan Kemal Kılıçdaroğlu, önceki gün yaptığı açıklamada, “ABD ile ilişkileri düzelteceğiz” diyerek Washington’a ‘hazırız’ mesajı verdi. CHP’li Ünal Çeviköz, “Biden’dan beklentimiz demokrasi vurgusu” açıklamasıyla kumpasa yeşil ışık yakmıştı.

FETÖ İŞİN İÇİNDE

FETÖ firarisi Emre Uslu, bu kumpası 8 Aralık’ta bir videoda ağzından kaçırdı. ABD’nin bir Körfez ülkesinin desteğiyle Kılıçdaroğlu'nu iktidar yapmak istediğini söyleyen Uslu, “6 ay içerisinde Kılıçdaroğlu'nu iktidara getirmek için deneme olabilir” dedi. 2 Mayıs’ta Peker Dubai’den sahne aldı.

Editör: TE Bilisim