Malatya'da 40 gündür haber alınamayan Fatma Öz'ü öldürdüğünü itiraf eden Bahri Maraşlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Maraşlı, genç kadını kıskançlık nedeniyle öldürdüğünü söyledi. Peki,  Müge Anlı Bahri Maraşlı kimdir, kaç yaşında? Bahri Maraşlı itiraf etti mi?

Müge Anlı Bahri Maraşlı kimdir, kaç yaşında? Bahri Maraşlı itiraf etti mi?

Malatya'nın Darende ilçesinde ikamet eden ve evinden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamayan Fatma Öz'ün öldüğünden şüphelenilmeye başlandı. Öz ile ilişkisi olduğu belirtilen Bahri Maraşlı da genç kadının ölümünün ardından intihar girişiminde bulundu. Tabanca ile çenesine ateş etmesinin ardından yaralı olarak kurtulan şahıs, polise verdiği ifadede genç kadını öldürdüğünü itiraf etti.

OLAY, TELEVİZYON PROGRAMINA TAŞINDI

Öz'ün ailesinin başvurusunun ardından konu, ATV'de yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında incelenmeye başlanmıştı. Geçtiğimiz gün göz altında ifadesi alınan Maraşlı, cinayeti itiraf etti. Öz'ü öldürüp Gürün ilçesi Kavak Köyü yakınlarındaki boş bir araziye gömdüğünü belirtti. İfade üzerine Bahri M. bugün sabah saatlerinde olay yerine götürülerek keşif yapıldı. Yapılan tespitte Öz'ün cesedine ulaşıldı. Öz, silahla öldürülüp üzeri taşla örtülmüş olarak bulundu.

KISKANÇLIK NEDENİYLE ÖLDÜRMÜŞ

Maraşlı Gürün İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından savcılığa gönderildi. Savcılık Maraşlı'yı cinayet suçlaması ile mahkemeye sevk etti. Maraşlı mahkemede olay günü Fatma Öz ile konuşmak için Şehitler Tepesi'ne gittiklerini, kendisine başka bir erkekle görüştüğünü söyleyince tartışarak cinayeti işlediğini ileri sürdü. Maraşlı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Diğer iki sanık ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Editör: TE Bilisim