Oyuncuların en sevdikleri oyunlar arasında yer alan PUBG mobilde zaman zaman sorunlarla karşılaşılabiliyor. Bu nedenle sorunları çözebilmek adına oyuncular arama motorlarında yaşadıkları sorunu yazarak çözüm arıyor. Bu sorunlardan bir tanesi de PUBG mobile bu hesap ile yeni bir sürümden giriş yapıldı hatasıdır. Bir çok oyuncu bu sorunu nasıl çözeceğini araştırıyor. Haberimizin içerisinde konuyla alakalı detaylara yer verdik. İşte PUBG mobile bu hesap ile yeni bir sürümden giriş yapıldı hatası ve çözümü...

PUBG mobile bu hesap ile yeni bir sürümden giriş yapıldı hatası!

Reddit üzerinden de kullanıcıların belirttiğine göre genellikle iki farklı cihazdan aynı hesabı kullanan kullanıcılar bu hatayı almaya başlamış durumda. Bir çok kullanıcı Android cihazları üzerinden PUBG Mobile'a girebilmişken aynı hesapla iPhone cihazlarından giriş yapamıyor ve "bu hesap ile yeni bir sürümden giriş yapıldı" hatasını alıyor.

Bu sorunun en kolay çözümü için oyun yetkililerine nick’inizi iletmeniz gerekiyor. Peki nasıl yapabilirsiniz?

PUBG Mobile İletişim Formunu doldurup  destek isteyebilirsiniz.

Sorunun çözümü için formunuzun yetkililere ulaşması gerekiyor. Formun ulaşarak hatanın giderilmesi ortalama 24 saat sürebiliyor. Bu süreçte hesabınıza giriş yapmadan farklı bir hesapla veya misafir kullanıcı olarak oyunu oynayabilirsiniz.

Eğer formu doldurmak istemiyorsanız, bir sonraki güncellemeyi beklemeniz gerekiyor.

Hata hakkında en kısa sürede bir güncelleme yayınlanacak fakat zaman kaybetmemek için formu doldurmanızı öneririz.

PUBG mobile hakkında diğer soru ve sorunlar için sitemizde arama yapabilirsiniz.

Editör: TE Bilisim