Yayınlandığı günden bu yana ilgiyle izlenen Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı yayınıyla bu akşam da izleyicisini ağırlıyor. Diziyi internetten takip etmek isteyen seyirciler ise bağlantı bilgilerine erişmek için Masumlar Apartmanı canlı izle! TRT 1 Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle! araştırmalarını yoğunlaştırıyor. Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı yayını yine nefes kesiyor. Duygusal sahnelerde göz yaşlarının sel olduğu gerçek hayat hikayelerinden senaryoya uyarlanan dizi büyük beğeniyle izlenmeye devam ediyor. İnci'nin yaşadıklarına tahammül edemeyecek dereceye gelmesine rağmen gösterdiği sabır dikkatlerden kaçmazken Gülben'in gideceği sürpriz yemek davetinde Esat'ın annesiyle neler yaşayacağı merakla bekleniyor. Safiye ise Naci Hoca'nın hastalığının tedavisi konusunda elinden geleni yapıyor. Naci'nin hastalığının tedavisi için yurt dışına gitmesi beklenirken Masumlar Apartmanı son bölüm izlemek ve bu heyecanı internetten yaşamak isteyenler için Masumlar Apartmanı canlı izle! TRT 1 Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle bilgileri yazının devamında...

Masumlar Apartmanı canlı izle! TRT 1 Masumlar Apartmanı yeni bölüm canlı izle! (TIKLAYIN)

Gülseren Budayıcıoğlu'nun gerçek hayat hikayelerinden kaleme aldığı kitabından senaryoya uyarlanan Masumlar Apartmanı başladığı günden bu yana büyük beğeniyle izleniyor.

Masumlar Apartmanı yeni bölümde Naci iyileşecek mi, hastalığının tedavisi için yurt dışına gidecek mi soruları yanıt bulacak.

Öte yandan Esat'ın annesinin yemek davetine düşünmeden evet diyen Gülben'in zorlu sınavı nasıl geçecek, Gülben kazasız belasız yemek davetini atlatabilecek mi merak ediliyor.

İnci ve Han cephesinde ise Han'ın yalanlarına artık dayanamayan İnci'nin bundan sonra nasıl hareket edeceği merakla bekleniyor. Yaşadıkları karşısında gösterdiği sabırla takdir toplayan İnci hikayeye veda mı edecek, yoksa Han ve ailesini yaşadıkları psikolojik buhrandan kurtarmak için savaşmaya devam mı edecek?

Tüm bu soruların yanıtları TRT 1 Masumlar Apartmanı canlı yayın ve son bölüm izleyen seyircilerle birlikte olacak.

Editör: TE Bilisim