Sabri İşbilen / Özel Haber - Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Dubai merkezli operasyon sonrası adaylık sinyali veren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için “Biden tayfasının favori kimliği.” dedi.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Türkiye'ye yönelik suç örgütü lideri Sedat Peker'in reklam yüzü olduğu Dubai merkezli kumpas ve peşi sıra gelişmeleri Diriliş Postası’na değerlendirdi. Perinçek, Washington-Dubai ekseninde geliştirilen kumpasın hedefini ve muhalefetinkumpastaki rolünü de deşifre etti.

HEDEF ERDOĞAN

Kumpasın başlangıç noktası olarak ABD Başkanı Biden'ın Ocak 2020'de Erdoğan'a karşı muhalefeti destekleme açıklamasını işaret eden Perinçek, “Biden 2020 yılı Ocak ayında New York Times’a verdiği beyanatta Tayyip Erdoğan'ı devireceklerini ilan etti. Bu arada meşhur Rand Corporation yayınlandı. Rand Corporation Amerikan derin devletinin bir örgütü, CIA'nın bir kuruluşu. RandCorporation’ın Türkiye'nin Milliyetçi Eğilimi raporunda Tayyip Erdoğan'ı yıkma hedefini ortaya koydu.” dedi. Perinçek söz konusu raporda CHP ve İYİ Parti'nin rolünün de açık açık yazıldığını belirtti.

“ÇOK YÖNLÜ PSİKOLOJİK HAREKÂT”

Biden'ın açıklaması ve Rand Corporation'un raporunun çizdiği çerçeve kapsamında psikolojik harekâtta yürütüldüğünü dile getiren Doğu Perinçek, şöyle konuştu: “Birtakım çok başlıklı psikolojik harekâtlar var. Mesela ne oluyor? Bir anda 128 milyar dolar buharlaştı haberi. Emekli birtakım başıbozuk amirallerin bildirisi. Birtakım emekli büyükelçilerin bir sene evvelki bildirisinin yayınlanması... Bunların hepsine baktığımızda çok yönlü psikolojik harekâtlar, çok çeşitli kanallardan başladı. Arkasından erken seçim kampanyası geldi Cumhuriyet Halk Partisi, İYİ Parti'den."

“BÜTÜNCÜL OKUNMALI”

Dubai merkezli operasyonun, Türkiye'ye yönelik Doğu Akdeniz, Suriye ve Irak'ın kuzeyindeki tehditlerle beraber okunmasının önemine vurgu yapan Perinçek, şu tespitleri yaptı: “Tabii bu operasyon, Doğu Akdeniz'den Türkiye'ye yönelen tehditlerle bütünleşiyor. İkincisi, Suriye'nin ve Irak'ın kuzeyinde, Amerika'nın sözde bir Kürt ama ikinci İsrail devleti kurma girişimleri var. Bütün Yunanistan'ı Amerikan üsleriyle donattılar. Dedeağaç'tan başlayıp, Larissa, Selanik, Kavala, Girit, Güney Kıbrıs... Bütün bu dış tehditlerle de bütünleştirdiğiniz zaman Türkiye'yi hedef alan bir harekât.”

AMERİKA SEÇİM İSTİYOR

Biden'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan “Darbe ile değil seçimle yenilecek" sözüne özel bir parantez açan Doğu Perinçek, "Biden, ‘Bu sefer darbeyle değil, seçimle yapacağız diyor. Erken seçim kampanyası da bağlantılı gözüküyor. Seçimle yapacağız’ derken; hem o seçimin ortamını hazırlamaya çalışıyorlar hem de Tayyip Erdoğan'ı zayıfl atarak seçimin sonucunu tayin etmeye çalışıyorlar." şeklinde konuştu.

“TAYFANIN LİDERİ”

Vatan Partisi Genel Başkanı Perinçek, Dubai merkezli kumpasın hemen ardından cumhurbaşkanı adaylığı için ön plana çıkan ve erken seçim isteyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için çok çarpıcı bir tespitte bulundu: “Kılıçdaroğlu, Biden tayfasının favori kimliği. Biden tayfasının lideri olarak gözüküyor.”

'AKŞENER TSK'YI DİNLETTİ'

Perinçek konuşmasında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'e özel bir yer ayırdı. Meral Akşener-FETÖ ilişkisine değinen Perinçek, “1990'larda FETÖ'nün bir nevi örgütçüsü olarak Sapanca, İzmit oralarda çalışıyor. Ondan sonra Fetullah Gülen tarafından İçişleri Bakanı yapılıyor. İçişleri Bakanlığı'nda FETÖ'nünşefl erini getiriyor, Emniyet İstihbarat’ın tepesine oturtuyor. İçişleri Bakanı’yken TSK'nın içine kulak yerleştiriyor ve Amerika adına Türk Silahlı Kuvvetleri’ni izliyor, dinliyor” ifadelerini kullandı.

"GLADYO KRALİÇESİ"

Meral Akşener'in MHP'yi bölme çabalarına da değinen Vatan Partisi lideri Perinçek, İYİ Parti Genel Başkanı hakkında çok konuşulacak şu yorumu yaptı: “Amerika'nın MHP'yi bölme, MHP'den bir parça koparma operasyonunda hanımefendi başrollerde gözüküyor. Onun için biz ona ‘Gladyo Kraliçesi’ dedik.”

"MOSSAD'IN KONTROLÜNDE"

Vatan Partisi lideri, suç örgütü lideri Sedat Peker'in arkasındaki odağı da açıkladı. Peker için İsrail’i işaret eden Perinçek, “Sedat Peker, Dubai'de MOSSAD'ın kontrolü altında. Amerika bir tarihte aynı Abdullah Öcalan’ı dolaştırdığı gibi bu sefer de Sedat Peker'i dolaştırıyor. En son Dubai'den atışlara devam ediyor MOSSAD'ın kontrolünde. Bunların hepsine toplam olarak baktığımız zaman Türkiye'yi hedef alan bir operasyon görüyoruz, bunun devam edeceği de ortada." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim