Kırmızı Oda dizisi oyuncu kadrosu arasında Binnur Kaya, Tülin Özen, Burak Sevinç ve Meriç Aral yer alıyor. Binnur Kaya Doktor Hanım, Tülin Özen Doktor Piraye, Burak Sevinç Doktor Deniz, Meriç Aral Doktor Ayşe karakterine hayat veriyor. Daha önce Melisa Sözen, Evrim Alasya, Salih Bademci, Celil Nalçakan ve Hande Doğandemir gibi bir çok projeden sadığımız isimler konuk oyuncu olmuşlardı.

Sonradan ise Sema Keçik, Sezin Akbaşoğulları, Elif Ceren Balıkçı, Burcu Biricik, Aslıhan Gürbüz, Feyyaz Şerifoğlu , Bülent Seyran gibi isimler kadroya dahil olmuştu. Dizinin senaryosu gereği sürekli farklı isimlerin katıldığı kadroya son olarak Melisa Aslı Pamuk’da dahil olmuştu.

Mitra karakterine güzel oyuncu Pamuk hayat veriyordu. Geçtiğimiz bölümde Mitranın hikayesinin derinlerine inilmişti ve kardeşi Ali karşımıza çıkmıştı. Bunun üzerine Ali’nin kim olduğu araştırılmaya başlanmıştı. Ali karakterine Efe Adabaş hayat veriyor.

Efe Adabaş kimdir?

TV8 ekranlarında yayınlanan ve büyük ses getiren psikolojik drama türündeki Kırmızı Oda dizisinin yayınlanan son bölümünde  İzmirli oyuncu Efe Adabaş, Mitranın kardeşi Ali olarak kadroda yer aldı.  Daha önce reklam filmlerinde yer alan ve İzmir Güzeli Ajans oyuncularından olan Efe Adabaş dizide Mitra karakterinin kardeşi Ali’yi canlandırarak büyük beğeni topluyor. Henüz oyunculuk hayatı yeni başlamış olmasından ötürü hakkında fazla bilgi ve detay bulunamayan oyuncunun hayatıyla ilgili detaylar ilerleyen zamanlarda paylaşılacağı belli oluyor.

Editör: TE Bilisim