Yakup Yıldız kimdir, nereli? Yakup Yıldız kaç yaşında? soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda Erkekler Makaralı Yay kategorisinde Yakup Yıldız, altın madalya kazanmasıyla sosyal medyada gündem oldu. İşte Milli Okçu Yakup Yıldız hakkında merak edilen detaylar…

YAKUP YILDIZ KİMDİR?

Antalya'da düzenlenen Avrupa Okçuluk Şampiyonası'nda milli sporcu Yakup Yıldız, makaralı yay erkekler bireysel finalinde Danimarka'dan Mathias Fullerton'u mağlup ederek madalya kazandı.

18 yaşında olduğu ifade edilen ve hayatı hakkında detaylı bilgi bulunmaya milli sporcumuz Yakup Yıldız ile ilgili detaylar geldiğinde haberimizden ulaşabilirsiniz.

MİLLİ OKÇU YAKUP YILDIZ’DAN ALTIN MADALYA

Açık Hava Avrupa Okçuluk Şampiyonası’nda Erkekler Makaralı Yay kategorisinde Yakup Yıldız, altın madalya kazandı. Milli sporcumuz Yakup Yıldız, makaralı yay finalinde Danimarkalı rakibi Mathias Fullerton'u mağlup ederek şampiyon oldu.

Yıldız, “İlk başta nişangah rüzgarın şiddetinde dolayı değişti ama hemen toparlayıp atışımıza döndük. Genç yaşta bu şampiyonayı kazandığım için çok mutluyum! Çok onur verici bir duygu. Heyecandan düzgün cümle kuramıyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim