Her bölümü heyecan dolu geçen Tozkoparan İskender'in 25. bölümü nefesleri kesmişti. Gözler şimdi 26. bölüme çevrildi. 6 Haziran Pazar günü yayınlanacak olan dizinin 26. bölümüyle beraber sezon finali yapıp yapmadığı merak ediliyor. Dizinin kendi saatin yayınlanmadığı gören izleyiciler detayları merak ediyor. Peki, 6 Haziran Pazar Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor? Tozkoparan İskender bugün saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

6 Haziran Pazar Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor? Tozkoparan İskender bugün saat kaçta başlayacak?

Her Pazar günü Tozkoparan İskender dün yani Cumartesi sezon finali yaptı. Tozkoparan İskender'in sezon finali (26. bölümü), 5 Haziran 2021 Cumartesi günü saat 20.00'de TRT 1'de yayınlandı. Yani bugün Tozkoporan İskender'in yeni bölümü yayınlanmayacak. Fakat eski bölümlerin ekrana gelmesi bekleniyor. Bu nedenler saat 17:10'da eski bölümün yayınlanması bekleniyor.

26. Bölümde neler yaşandı?

İskender, özel güçleri sayesinde Salih, Fikri ve Mavi Ay’ı zindandan kurtarmayı başarıyor ve padişaha düzenlenecek suikast girişimini engellemek için adım atıyor. Fakat yeniçerilerin Tozkoparanları casus sanması işleri bir oldukça güçlendiriyor. Üstelik Zamangaç’a da el konulduğundan, Mavi Ay’ın günümüze dönebilmesi imkânsız gibi görünüyor. Tozkoparanlar geçmişte karşılaştıkları sorunlarla boğuşurken, günümüzde de Kasırga’nın başı belaya giriyor. Kasırga’nın karşılaşmaya getirdiği hileli oklardan birisinin tirkeşlerinde kalması, Tayfun’un bütün inancının yıkılmasına sebebiyet verir. Diğer yandan geçmişte padişahı öldürmek için adamlarıyla son hazırlıklarını yapan Venedikli casus Giovanni, Tozkoparanların hapiste olmasına hayli güveniyor.

Editör: TE Bilisim