Kanal D Aşkın Tarifi dizisiyle yaz sezonunda dizi severlerin karşısına yepyeni bir yapımla çıkıyor. 7 Haziran 2021'de ilk bölümü yayınlanan Aşkın Tarifi hikayesi, oyuncu kadrosu ve çekim mekanları ile merak edilmeye başlandı. Seyirciler Aşkın Tarifi nerede çekiliyor? Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi oyuncuları kimler ve konusu nedir? araştırmalarını yoğunlaştırdı. Başarılı oyuncu Kadir Doğulu'nun da yer aldığı Aşkın Tarifi dizisinin oyuncu kadrosunda oldukça renkli isimler yer alıyor. Renkli yaz dizilerini sevenler için bambaşka bir tarifle ekrana gelen Aşkın Tarifi nerede çekiliyor? Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi oyuncuları kimler ve konusu nedir? Detaylar yazımızda...

Aşkın Tarifi nerede çekiliyor?

Yeni bir dizi olan Aşkın Tarifi dizisinin set mekanları ve çekim için kullanılan semtler hakkında henüz detaylı bilgi bulunmuyor. Çekimleri ağırlıklı olarak İstanbul'da bazen de Gaziantep'te yapılacağı söylentileri yer alıyor. Kadir Doğulu'nun yer aldığı sahnelerde Mısır Çarşısı'ndan görüntülerin de yer aldığı gözlemlenen dizinin set mekanları ilerleyen bölümlerde netlik kazanacak.

Aşkın Tarifi oyuncuları kimler?

Aşkın Tarifi dizisinin başrollerini, Kadir Doğulu ve Serra Arıtürk paylaşıyor.

Ayrıca, Cem Davran, Alper Saldıran, Yasemin Baştan, Ümmü Putgül, İdil Sivritepe, Atakan Yılmaz, Elif Melda Yılmaz, Mehmet Şeker, Deniz Gürkan, Gökhan Niğdeli, Selim Akgül, Onur Yakıcı ve Batuhan Bayır gibi isimler de Aşkın Tarifi dizisinin kadrosunda yer almakta.

Aşkın Tarifi konusu nedir?

Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi konusu: Kendi halinde bir kebap ustası olan Fırat, kaderiyle oynayan ünlü yaşam koçu Doktor Aşk’a iyi bir ders vermek ister.

Fırat’ın öfkeyle çıktığı yolculuk, onu bir Fransız restoranına sürüklemiştir.

Geçmişte Fransız mutfağında iyi bir şef olan Fırat, tutkunu olduğu mutfağa yeniden kavuşurken; restoranın sahibi, güzeller güzeli Naz Soyluer sayesinde de Fırat gerçek aşkla tanışır.

Doğu ve batı mutfaklarını harmanlayan, adeta bir yemek sihirbazı olan Fırat Şef, herkesi şaşkına çevirecek tarif defterinde bir tek Aşkın Tarifi olmadığını anlayacaktır.

Tarifsiz bir aşk yolculuğuna çıkan Fırat, Doktor Aşk’a “aşk dersi” verebilecek mi? Yoksa ava giderken avlanacak mıdır? Fırat, Aşkın Tarifini bulabilecek midir, ya da Aşkın Tarifi var mıdır? 

Sürükleyici ve romantik hikayesiyle Aşkın Tarifi bu akşam ilk bölümüyle ekranlarda.

Editör: TE Bilisim