TV8'de ACun Ilıcalı'Nın sunumuyla Survivor 2021 tüm heyecanıyla devam ediyor. Zorlu mücadelenin uzun soluklu yarışmacılarından biri olan Yiğit Poyraz'ın hayatını merak edenler için "Survivor Poyraz boyu kaç, nereli, mesleği ne? Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında?" sorularının yanıtını haberimizde derledik. Peki, daha önce MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu'yla da çalışan Survivor Poyraz boyu kaç, nereli, mesleği ne? Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında? Detaylar haberde.

Survivor Poyraz boyu kaç, nereli, mesleği ne? Survivor Yiğit Poyraz kimdir, kaç yaşında?

2021 Survivor Yiğit Poyraz'ın bir giyim firmasının reklamında rol aldığı bilgisi ortaya çıktı. Yarışmacının zaten tekstil mümemssilliği yaptığı biliniyordu.

Yiğit Poyraz'ın daha önce MasterChef jüri üyelerinden Somer Şef'in (Somer Sivrioğlu) Avustralya'daki restoranında çalıştığı ortaya çıkmıştı. Genç yarışmacı bu macerasını şu ifadelerle aktarmıştı;

"Üniversite üçüncü sınıfta 1 sene Avustralya'ya gittim ve eğitim aldım. O süre zarfında 1 sene Somer Şef'in restoranında çalıştım! Çok güzel bir maceraydı benim için."

2021 Survivor yarışmacısı Yiğit Poyraz, 26 Aralık 1994 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir.

Bodrum’da büyüdüğünü belirten Yiğit Poyraz, 2009 yılında Robert Kolej’i yatılı olarak kazanarak İstanbul’a yerleşti.

2015 yılında Boğaziçi Üniversitesi işletme bölümüne girdi. 1 sene Sydney Uni’de exchange programı ile eğitim gördü.

8 yaşından beri basketbol oynayan Yiğit Poyraz, 2 senedir de halalarıyla birlikte İtalyan ve Amerikan markalar ağırlıklı olmak üzere tekstil mümessilliği yapmaktadır.

Yiğit Poyraz 1,80 boyundadır. 

Editör: TE Bilisim