CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun hakaret ederek “Bunlara selam vermeyin” sözlerin AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe’den sert tepki geldi.

Kabaktepe açıklamasında gençlerin Kılıçdaroğlu’nun sözlerine fırsat vermeyeceğinin altını çizdi.

“KILIÇDAROĞLU ANADOLU’DAN ÇOK UZAK”

Gençlere seslenen Kabaktepe “İyiyi anlatın, güzeli anlatın. Türkiye’nin tüm dünyaya meydan okuyan kararlılığını anlatın.” dedi.

Kabaktepe açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

CHP liderinin hakaretlerini kendisine aynen iade ediyoruz. Anadolu’ya ne kadar uzak; bu toprakların gerçeklerine ne kadar yabancılar. Bu ülkenin mayası vicdandır! Biz aynı kaptan yemek yer, birbirimizden selamı esirgemeyiz. Gençler, nasihat ettiğiniz “kötülüğe” fırsat vermez.

TÜRKİYE’Yİ ANLATIN”

Ben de gençlere sesleniyorum; birbirinizden selamı hiç esirgemeyin. Dinleyin, konuşun, anlayın ve anlatın. İyiyi anlatın, güzeli anlatın. Türkiye’nin tüm dünyaya meydan okuyan kararlılığını anlatın. Tüm coğrafyalara uzanan şefkat elini anlatın. İyiliği çoğaltın. Size bu yakışır.

Heyecanıyla, aşkıyla, azmiyle; ülkemizin umudu, milletimizin geleceği, ümmetin istikbali olacak gençlere selam olsun. Kalbiniz merhametle dolsun. Nefret dili sizden uzak olsun!

Editör: TE Bilisim