Gerçek hayat hikayelerinden diziye uyarlanan Masumlar Apartmanı sezon finalinde İnci ölecek mi, Ceylan diziye mi gelecek sorusu merak konusu oldu. Başrol oyuncusu Farah Zeynep Abdullah'ın diziden çıkacağı ve Fahriye Evcen'in Han'ın eski sözlüsü Ceylan'ın diziye katılacağı haberleri gündem oldu. Peki, Fahriye Evcen Masumlar Apartmanı dizisine mi gelecek? İnci ölecek mi, Ceylan diziye mi gelecek? Bilgiler haberde.

Fahriye Evcen Masumlar Apartmanı dizisine mi gelecek? İnci ölecek mi, Ceylan diziye mi gelecek?

Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah gibi başarılı isimlerle izleyici karşısına çıkan ve ilk bölümünden itibaren büyük beğeniyle izlenen Masumlar Apartmanı dizisine Fahriye Evcen'in geleceği haberleri gündem oldu.

İnci karakteriyle izleyenlerin gönlünü fetheden Farah Zeynep Abdullah'ın diziden ayrılacağı haberleri ise sevenlerini oldukça üzdü.

Dizinin ilk bölümlerinden itibaren adını sıklıkla duyduğumuz "Ceylan" karakteriyle kadroya dahil olacağı konuşulan Fahriye Evcen’den henüz net bir açıklama gelmedi.

Ancak dizinin geçtiğimiz hafta yayınlanan son bölümünde İnci’nin Han’dan ayrılması ve Han’ın çılgına dönmesi bu iddiaları güçlendirir nitelikteki gelişmeler olarak değerlendirildi.

İnci karakterindeki Farah Zeynep Abdullah’ın da daha önce dizi setinin yoğunluğu ve aşırı dramatik sahneler nedeniyle ayrılmak istediğini belirttiği yönündeki çıkan haberler, gelecek sezonda Masumlar Apartmanı Ceylan karakterinin oyuncu kadrosuna dahil olabileceği ihtimallerini güçlendiriyorr. 

Bu akşam yayınlanan Masumlar Apartmanı sezon finalinde yaşanacak gelişmeler ise merakla bekleniyor.

Editör: TE Bilisim