Osmanlı dizisi Diriliş Ertuğrul'un ardından ilk etapta " Diriliş Osman" adıyla tanınıp " Kuruluş Osman" adıyla uzun süredir ekranlarda izleyicisini ağırlayan dizi yepyeni bölümleriyle yayına devam ediyor. Kuruluş Osman canlı izlemek isteyenler bu akşam yayınlanacak 62. yeni bölüm için "Kuruluş Osman 62. bölüm canlı izle! ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman canlı izle!" araştırmalarına başladı. Diriliş Osman izleyenleri bu akşam Malhun Hatun'un müjdesi bekliyor. Osman Bey'i sevince boğacak olan bu müjde Bala Hatun cephesinde nasıl karşılanacak? Osman Bey, genişleyen Moğol-Bizans ittifakını bozabilecek mi? Osman Gazi Moğolların vergi talebine nasıl bir karşılık verecek? Kuruluş Osman yeni bölüm izleyerek heyecanı paylaşmak için Kuruluş Osman 62. bölüm canlı izle! ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman canlı izleme bağlantı detaylarına yazının devamından erişebilirsiniz.

Kuruluş Osman 62. bölüm canlı izle! ATV ile Kuruluş (Diriliş) Osman canlı izle!

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş (Diriliş) Osman yeni bölümde neler olacak? sorusuna yanıt arayanlar için 62. bölüm özetine yer veriyoruz. İşte yeni bölüm detayları!..

Osman Gâzî, Togay'ın cezasını bizzat kesecek

Dizinin 62'nci bölümünde Osman Bey, kurduğu oyunla eline geçirip Söğüt'e getirdiği Togay'ın cezasını keserek Bamsı Bey'in intikamını alacaktır.

Togay'ın elinden kaçırılıp infaz edilmesi ise Moğol Valisi Yargıcı'nın tepkisini çekecektir. Vali Yargıcı, gönderdiği elçi vasıtasıyla Kayı Obası'nın üç yıllık vergisini üç gün içinde ödemesini isteyerek Osman Bey'i zor durumda bırakır.

Moğol - Bizans ittifakı gittikçe genişliyor

İnegöl Kalesi'ne giderek Nikola ile görüşen Moğol elçisi, Osman Bey'e karşı savaşında kendisini destekleme sözü verir. Nikola, Moğollardan gelecek altınlarla dev bir ordu kurmayı planlarken; Osman Bey bu ittifakı bozmak için harekete geçer. Malhun Hatun'un verdiği müjde ise Osman Bey'i sevince boğar.

Malhun Hatun'un Osman Gazi'ye vereceği müjde nedir?

Osman Gazi'nin eşi Malhun Hatun'un, Osman Bey'e müjdesi ne olacaktır?

Osman Bey'in Togay'ın cezasını kesmesi uç bölgesinde kurulu düzeni, dengeleri nasıl değiştirecek?

Osman Bey, Moğolların kendisine yönelttiği vergi talebine nasıl karşılık verecek?

Moğol valisinin destek olmaya söz verdiği Nikola, nasıl bir strateji benimseyecek?

Osman Bey, genişleyen Moğol-Bizans ittifakını bozabilecek mi?

Bala Hatun, Malhun Hatun'un Osman Bey'e vereceği müjdesini nasıl karşılayacak?

Kayı Obası, Moğol tehdidine karşı nasıl bir önlem almayı planlıyor?

Editör: TE Bilisim