17 Haziran Perşembe kabine toplantısı var mı? Kabine ne zaman toplanacak? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Türkiye’nin iç ve dış meseleleriyle ilgili önemli kararların alındığı kabine toplantısıyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başkanlığında toplanan kabine toplantısıyla ilgili merak edilen 17 Haziran Perşembe kabine toplantısı var mı? Kabine ne zaman toplanacak? Soruların yanıtını haberimizde derledik. İşte detaylar…

17 HAZİRAN PERŞEMBE KABİNE TOPLANTISI VAR MI?

Hafta içi yapılması planlanan Kabine toplantısı ileri bir tarihe alındı. Yaz mevsiminde vatandaşlar tam açılma isterken bir sonraki Kabine toplantısının tarihi araştırılıyor.

KABİNE NE ZAMAN TOPLANACAK?

Ertelenen Kabine toplantısının 21 Haziran 2021 Pazartesi günü yapılması bekleniyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantı sonrası saat 19.30 gibi kameralar karşısına geçmesi bekleniyor.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki toplantının en önemli gündem maddesi koronavirüs salgınıyla mücadele olacak. Toplantıda, Kovid-19'la mücadele kapsamında kademeli normalleşmeye geçilmesinin ardından vaka ve vefat sayılarının seyri, aşılama sürecindeki son durum ve yerli aşı çalışmaları ele alınacak.

Editör: TE Bilisim