92 dönem özel güvenlik sınav soruları ve cevapları açıklanırken gözler şimdi de sınav sonuçlarına çevrildi. Yıl içerisinde gerçekleşecek ÖGG sınavlarının tarihleri ve sınav sonuç zamanları yayınlanan takvimle paylaşıldı. Bu yılın takvimine göre, ÖGG sınav sonuçları sınav yapıldıktan 3 hafta sonra genelde açıklanması yapılıyor Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak. Haberimizin içerisinden 92 dönem özel güvenlik sınav soruları ve cevaplarına erişebilirsiniz. İşte 92 dönem özel güvenlik sınav soruları ve cevapları...

92 dönem özel güvenlik sınav soruları ve cevapları açıklandı!

ÖZEL GÜVENLİK 92. TEMEL EĞİTİM YAZILI SINAV SORULARI (A GRUBU)

ÖZEL GÜVENLİK 92. TEMEL EĞİTİM YAZILI SINAV SORULARI (B GRUBU)

Sınav Değerlendirme, Yazılı Sınav Sorularına ve Yazılı Sınav Sonucuna İtiraz: 
Yazılı sınav sorularına veya yazılı sınav sonucuna itiraz eden adaylar Halk Bankası Şubelerinesınav adı ve kimlik bilgilerini bildirerek 15 TL ücret yatıracaklardır.

Adaylar, ilgili banka hesabına yazılı sınav sorularına ve/veya yazılı sınav sonucuna itiraz ücretini yatırdıktan sonra Başkanlığımızın “www.egm.gov.tr/ozelguvenlik” web adresinde yer alan “ÖzelGüvenlik Personeli/ Aday” uygulamasından kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yaparak itirazaçıklamasını belirttikten sonra adayın itiraz kaydı oluşturulmuş olacaktır. Ayrıca banka hesabınayatırdıkları sınav itiraz ücreti dekontlarını İl Emniyet Müdürlüğü Özel Güvenlik Şube Müdürlüklerineteslim edecek ve ilgili personel adayların veri girişlerini ÖGNET’e yapacaktır.

Editör: TE Bilisim