Christian Eriksen futbol hayatı bitti mi? Eriksen sahalara dönecek mi? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubunda olan Danimarka Finlandiya maçında Danimarkalı Christian Eriksen maç sırasında kalp krizi geçirmişti. Christian Eriksen'e ICD adı verilen bir çeşit kalp ritim düzenleyici takılacağı haberi spor severlerin arama motorlarında sıkça Christian Eriksen futbol hayatı bitti mi? Eriksen sahalara dönecek mi? Sorularını sormalarına neden oldu. İşte tüm detaylar…

ERİKSEN SAHALARA DÖNECEK Mİ?

EURO 2020 B Grubu ilk maçında Danimarka, Finlandiya ile karşılaşmış ve maçta Christian Eriksen ölümden dönmüştü.

Aniden yere yığılan ve yoğun müdahaleler sonucu hayata döndürülen Christian Eriksen için Danimarka Futbol Federasyonu'ndan yeni bir açıklama geldi. Açıklamaya göre kalp krizi geçiren Christian Eriksen'e ICD adı verilen bir çeşit kalp ritim düzenleyici takılacak.

CHRİSTİAN ERİKSEN FUTBOL HAYATI BİTTİ Mİ?

St. George Hastanesi Kardiyoloğu ve Eriksen'in Tottenham'da oynadığı dönemde testlerini yapan Dr. Sanjay Sharma, "Hiçbir tıp doktoru Eriksen'in tekrar futbol oynamasına izin vermeyecek. Açıkçası orada bir şeyler çok ters gitti. Ama onu hayata geri döndürmeyi başardılar." Açıklamalarında bulunmuştu.

Editör: TE Bilisim