Kovid-19 salgınıyla mücadele kapsamında sanayi kuruluşları ve organize sanayi bölgelerinde üretimin durmaması için yerinde aşılama çalışmaları başladı. Çalışanların daha sağlıklı bir ortamda üretim gerçekleştirmesi için oluşturulan mobil aşı ekipleri, aşılamaya aralıksız devam ediyor.

SANAYİ KENTİNDE AŞILAMAYA YOĞUN İLGİ

Türkiye’nin önde gelen sanayi kentlerinden Kocaeli’nde Mobil Aşılama Ekipleri oluşturdukları birimlerle sanayi kuruluşunda çalışanlara Kovid-19 aşısı yapıyor. Aşılama çalışmalarına yoğun ilginin gösterildiği Kocaeli’nde güvenli üretimin devam etmesine büyük özen gösteriliyor.

Önceki gün İzmit ilçesinde üretim yapan Hyundai Fabrikası'nda İlçe Sağlık Müdürü Dr. Nazif Aksoy nezaretinde gerçekleştirilen aşılama çalışmalarında fabrika çalışanlarına yerinde aşı uygulaması yapıldı.

CEO’DAN GÜVEN MESAJI

Çalışmalarda fabrikada görev yapan çoğunluğu Güney Koreli, yabancı uyruklu çalışanlar da aşılandı. Mobil aşı noktasında kendisi de aşı olan Hyundai Türkiye CEO’su Sangsu Kim, ilçe sağlık müdürü ve görevli personele ve uygulamayı başlatan Sağlık Bakanlığı yetkililerine teşekkür ederek “Böyle bir hizmetin verildiği ülkede kendimi güvende hissediyorum” dedi.

Editör: TE Bilisim