Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir kimdir, nereli? Fatoş Karademir neden gündem oldu? soruları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Çocuklarını görmeye giden Berdan Mardini'nin eski Fatoş Karademir, kırmızı ışıkta beklediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Saldırı sonrasında polis ekipleri saldırıyı yapanı bulmak için çalışmalar başlattı. Peki, Berdan Mardini'nin eski eşi Fatoş Karademir kimdir, nereli? Fatoş Karademir neden gündem oldu? işte konuyla ilgili detaylar haberimizde…

BERDAN MARDİNİ'NİN ESKİ EŞİ FATOŞ KARADEMİR KİMDİR, NERELİ?

Berdan Mardini, 13 Ocak 2010 tarihinde Fatoş Mardini ile evlendi. Miran adında bir oğlu vardır. Ezmira (d.2014) adında bir kızı vardır. 29 Mart 2021 tarihinde eşinden anlaşmalı olarak boşandı.

2010 yılında nikah masasına oturan ve iki çocukları olan Berdan Mardini ve Fatoş Karademir çifti geçtiğimiz mart ayında boşanmıştı. Mardini'nin avukatının yaptığı açıklamada "Evlilik birliğinin temelinden sarsılması sebebi ile taraflar ayrılma kararı alarak, anlaşmalı boşanma yoluyla evliliklerini sonlandırmışlardır" denilmişti.

FATOŞ KARADEMİR NEDEN GÜNDEM OLDU?

Çocuklarını görmeye giden Berdan Mardini'nin eski Fatoş Karademir, kırmızı ışıkta beklediği sırada silahlı saldırıya uğradı. Aracına defalarca ateş açılan Karademir, bacağından yaralandı. Polis ekipleri, motosikletli saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Ünlü türkücü Berdan Mardini'nin geçtiğimiz mart ayında boşandığı eşi Fatoş Karademir, Büyükçekmece Dizdariye Mahallesi'nde çocuklarını görmeye giderken kırmızı ışıkta beklediği sırada otomobilinin içinde silahlı saldırıya uğradı. Motosikletle gelen 2 kişi araca defalarca ateş açtı.

Tabancadan çıkan mermilerle Karademir'i bacağından yaralarken, saldırganlar olay yerinden kaçtı. Silah sesini duyanlar, olay yerine polis ve sağlık ekiplerini çağırdı. Sağlık ekipleri, yaptıkları ilk müdahalenin ardından Fatoş Karademir'i hastaneye kaldırdı. Polis ekipleri ise yaptıkları olay yeri inceleme çalışmasının ardından 2 saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Editör: TE Bilisim