Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Antalya Kemer'de NG Phaselis Bay Oteli'nin açılışında ekonomi ve turizm konularında önemli açıklamalarda bulundu. Türkiye'de tatil yapan turistlerin Türkiye'den vazgeçemediğine dikkat çeken Erdoğan’ın KDV indirimi ile ilgili açıklamaları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Peki, KDV indirimi süresi uzatıldı mı 2021? İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan KDV müjdesi!

KDV İNDİRİMİ SÜRESİ UZATILDI MI 2021?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kemer'de NG Phaselis Bay Oteli'nin açılışında konuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

Desteklerimizi ne kadar eleştirseler de biz ülkemiz için en doğru olanı yapmakta kararlıyız. Pazartesi günü kabine toplantımız var. KDV konusunu tekrar masaya yatırırız.
Turizm pastasından çok daha büyük bir pay almayı hedefliyoruz. Yatırımcılarımızın morallerinin yerinde olduğunu görüyorum. Sektöre her türlü kolaylığı göstermeye devam edeceğiz. Derdi ülke ve millet olmayanlar bunu anlayamazlar.
Türkiye'yi büyütmek için gece gündüz çalışıyoruz. Yatırım, istihdam, üretim ve ihracat konusunda adımlarımızı sıkı bir şekilde atıyoruz. Sağlık, savunma sanayii, tekstil gibi turizm de de dünya markası olana kadar durmayacağız. Sürekli yükselttiğimiz hizmet standartlarımızla hedeflerimize yaklaşıyoruz.
Editör: TE Bilisim