Kabine toplantısının başlamasıyla birlikte arama motorlarında merak konusu olan Kafelerde nargile yasağı kalkıyor mu? 2021 Nargile kafeler açıldı mı? Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. Koronavirüs ile mücadele kapsamında kafelere nargile yasağı getirilmişti. Bu yasağın ne zaman kaldırılacağı merak ediliyor. Nargile kafeler açıldı mı? Kafelerde nargile yasağı kalktı mı? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılıyor. Kabine Toplantısı sonrasında Türkiye'de gözler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yapacağı son dakika açıklamalarında olacak. Peki, Kafelerde nargile yasağı kalkıyor mu? 2021 Nargile kafeler açıldı mı? İşte detaylar…

KAFELERDE NARGİLE YASAĞI KALKIYOR MU?

1 Haziran kademeli normalleşme planı kapsamında kapalı olan yerlerin açılıp açılmayacağı tüm vatandaşlar tarafından merak ediliyor.

Haziran Ayı Normalleşme Tedbirleri Genelgesi'ndeki karar şöyleydi; kapalı yüzme havuzları, hamamlar, saunalar ve masaj salonları, nargile salonu/kafeleri ile gazino, taverna, birahane gibi iş yerlerinin faaliyetlerine yeni bir karar alınıncaya kadar ara verilmesine devam edilecektir.

Bu işletmelerle ilgili kararların bugünkü Kabine Toplantısında gündeme gelmesi bekleniyor. Güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

Editör: TE Bilisim