Kocaeli Park'taki Sosyal Tesislerde AK Parti Büyükşehir Belediyesi meclis üyelerini ağırlayan Genel Sekreter Çelikel, meclis üyelerinin sorunlarını dinledi. Daha sonra üyelerle birlikte Büyükşehir Belediyesinin şehirde devam eden yatırımlarını inceleyen Çelikel, yapılan çalışmaları detaylı bir şekilde meclis üyelerine anlattı.

İpekyolu Caddesi'ne alternatif olarak yapılan 5 kilometrelik Elmalık Bağlantı Yolu'nda incelemelerde bulunan Genel Sekreter, buradaki yolun tamamlanması ile birlikte hem İpekyolu Caddesinin trafiğini azaltacağını hem de şehir trafiğine ciddi anlamda katkı sağlanacağını ifade etti.

Daha sonra Hatuniye Mahallesinde 7 yıl önce kararı alınan ancak yapımına yeni başlanan 3 kilometrelik Hatuniye Yolunu gezen Fatih Çelikel, buradaki Fidanlık Sahil Yolu ve Fidanlık Parkını gezdi.

Buradaki çalışmaların oldukça önemli olduğunu belirten Çelikel, Vanlıları Van Gölü sahilleriyle buluşturmayı hedeflediklerini belirtti.

Programa Genel Sekreter Yardımcıları Prof. Dr. Mucip Tapan, Doç. Dr. Ali Özvan, Ak Parti Van Büyükşehir Meclis Grup Başkan Vekili Mehmet Yıldız ve 13 ilçe meclis üyeleri ile ilgili daire başkanları katıldı.

Program çekilen fotoğraflar ve Büyükşehir Belediyesinin hizmetlerinin yer aldığı yıllığın dağıtılmasıyla sona erdi.

Editör: TE Bilisim