TV8'in sevilen yarışması MasterChef yeni sezonda da izleyicisi ile buluşmaya hazırlanıyor. Jüri koltuğunda  Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın bulunduğu yarışmanın ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Yayınlanan fragmanla birlikte yarışmanın sıkı takipçileri 2021 MasterChef Türkiye yarışmacıları kimlerdir? MasterChef Türkiye yeni sezon ne zaman başlıyor? sorularını aratmaya başladı bile. İşte tüm detaylar...

2021 MASTERCHEF YARIŞMACILARI KİMLERDİR?

MasterChef Türkiye 2021’in fragmanı izleyici ile buluştu. Yayınlanan tanıtım fragmanında birbirinden farklı yarışmacıların olduğu göze çarparken yarışmacılarının kimler olduğu hakkında henüz bir bilgi bulunmuyor.

MASTERCHEF TÜRKİYE YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

2021 MasterChef Türkiye'nin yayınlanacağı tarih yarışmanın sıkı takipçileri tarafından merakla bekleniyor. Yayınlandığı ilk günden beri büyük bir beğeni ve ilgiyle takip edilen yemek yarışması programı MasterChef Türkiye tanıtım fragmanı ile ekranlara geldi. Bu yıl dördüncü sezonu ile ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye 2021 Survivor’un final yapmasının ardından 26 Haziran Cumartesi akşamı TV 8 ekranlarında olacak.

MASTERCHEF TÜRKİYE JÜRİ ÜYELERİ KİMLER OLACAK?

MasterChef’in yayınlandığı ilk yıl olan 2018’de Mehmet Yalçınkaya, Hazer Amani ve Somer Sivrioğlu jüri koltuğunda oturmuştu. Sonraki sezon Hazer Amani’nin yarışmadan ayrılmasının ardından yerine Danilo Zanna jüri üyesi olarak geldi. Bu sezon da Mehmet, Somer ve Danilo şefler, eğlenceli yorumlarının yanı sıra yarışmacılara puan verecek.

Editör: TE Bilisim