TV8'de Ocak ayından bu yana reyting rekorları kıran Survivor 2021 finali için nefesler tutuldu. Aylardır Dominik Cumhuryeti'nde süren yarışmada hayatta kalmak için mücadele veren adaylardan biri şampiyonluk kupasını alacak. İstanbul Galataport'tan yayınlanacak Survivor final bölümünü heyecanla bekleyen takipçiler, "Survivor yarı finale kimler kaldı? 2021 Survivor İstanbul'a kim gitti?" sorularını araştırıyor. Yarı finalistler belirlendikten SMS oylarıyla da netleşecek olan 2021 Survivor Şampiyonu kim olacak sorusu yanıtını bekliyor. Peki, Survivor yarı finale kimler kaldı? 2021 Survivor İstanbul'a kim gitti? Detaylar haberde.

Survivor yarı finale kimler kaldı? 2021 Survivor İstanbul'a kim gitti?

2021 Survivor'da yarı final heyecanı 24 Haziran Perşembe akşamı yaşanacak. Yarı final koltuğuna oturan 1. isim İsmail Balaban, ikinci isim ise Ayşe Yüksel oldu.

İstanbul'da açıklanacak SMS oylaması sonuçlarına göre Poyraz ya da Aleyna yarı finalist olacak. Böylece canlı yayınlanacak İstanbul'daki yarı finalin hemen başında bir kişi veda edecek.

Sonunda da bir ismin veda etmesinin ardından kalan iki yarışmacı ise  büyük finale çıkacak.

2021 Survivor final ne zaman?

Survivor'da 24 Haziran perşembe akşamı yapılacak olan yarı finalin ardından büyük heyecanla beklenen final ise cuma akşamı yaşanacak.

25 Haziran Cuma akşamı en fazla oya sahip olan yarışmacı Survivor 2021 şampiyonu unvanını alarak kupayı kaldıracak.

Editör: TE Bilisim