Adı ilk kez şampiyonlukla anılan Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın ile yönetimin hafta başında bir araya gelerek transfer değerlendirmelerinde bulunacağı açıklandı.

SAĞ BEK VE GOLCÜ TAKVİYESİNE İHTİYAÇ VAR

5 Temmuz’da başlayacak hazırlıklar öncesinde en az 2-3 transferi kadrosunda isteyen Sergen Yalçın, yapılan girişimlerle ilgili bilgi alacak. Sonrasında ise öncelik verdiği mevkileri yönetime iletecek.

Siyah beyazlı yönetim, önümüzdeki hafta Salih Uçan transferini açıkladıktan sonra ise sağ bek ve golcü takviyesi için düğmeye basacak.

TEMASLAR SÜRÜYOR

Beşiktaş, Valentin Rosier’i 1 yıl daha kiralamak ve sözleşmesine önümüzdeki sezon geçerli olacak 2.5 milyon euroluk zorunlu satın alma maddesi koydurmak istiyor. Sporting Lizbon ile yapılacak son görüşmelerin ardından bu transferin olumlu sonuçlanması bekleniyor.

Golcü transferinde ise Diego Costa ve Aleksandar Mitrovic ile temaslar sürüyor.

Bu arada Beşiktaş, ilk kamp dönemini 5-15 Temmuz arasında Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirip 2’nci etap çalışmaları için İspanya’nın Valencia şehrine gidecek. Siyah beyazlı ekip, İspanya'da önemli rakiplerle hazırlık maçları oynayacak. 

Editör: TE Bilisim