Londra'da çekimlerine devam eden Görevimiz Tehlike 7 filminin setinde panik anları yaşandı. Tüm önlemlere rağmen set ekibi ve Tom Cruise'nin testi pozitif çıktı. Daha önce set ekibinin dikkat etmemes, üzerine kavga çıkartan Hollywood yıldızının virüse yakalandığını duyduğunda öflendiği belirtildi. 

58 yaşındaki oyuncu Tom Cruise magazin gündemine skandal haber olarak düşen ses kayıtları hakkında ilk kez konuştu. Londra çekimleri sırasında koronavirüs kapsamında önlemleri almayan ekibe küfür ederek bağıran Cruise yaptığının arkasında olduğunu belirterek "Ne söylemem gerekiyorsa onu söyledim. O noktada tehlikede olan çok şey vardı. Ama tüm ekibime değildi bu tavrım. O ekip setten ayrıldı, sadece bazı seçilmiş kişilerdi" şeklinde konuştu. 

NE OLMUŞTU?

Görevimiz Tehlike 7 filminin çekimlerine ara vermeden devam ediliyor. Başrolünde olan Tom Cruise'ün yer aldığı film sabırsızlıkla bekleniyor. Ancak çekimler sırasında koronavirüs kapsamında alınması gereken önlemler ara sıra ihlal ediliyor. Bunun üzerine usta oyuncu, ekip üyeleriyle tartıştığı ortaya çıktı. Tartışma sırasında ağır hakaretler eden Cruise'in sesi ise basına sızdırıldı. 

Tom Cruise tartışma sırasında ekibe dönüp "Bunu tekrar yaptığınızı görürsem defolup gidersiniz. Bu ekipte herhangi biri yaparsa iş biter. Sen de, sen de. Ve sen, bir daha bu lanet şeyi yapmayacaksın" bunları söylediği kaydedildi. 

Kuzey Yorkshire'de gerçekleşen çekimler tüm hızıyla devam ediyor. Ara sıra koronavirüsten dolayı ara verilen çekimlere Tom Cruise'nin sinir ve öfkesi hakim oldu. Her fırsatta kavga çıkarttığı iddia edilen Cruise bu kez karavanına çarpan ağaç dallarından rahatsız oldu. 

Öfkelenerek görevlilere bağıran Hollywood yıldızı ağaç dallarının kesilmesini istedi. Bunun üzerine iddialara göre ağaçların dalları kesildi. Görevlilerin oyuncunun öfke nöbetleri karşısında zorluk  yaşadığı ortaya çıktı. Öte yandan sete gelen hayranlarıyla fotoğraf çektirmeyen ve onları sete kabul etmeyen yıldız, sette bulunana iki sağlık görevlisinin de çektikleri fotoğrafları silmelerini istemiş. 
 

Editör: TE Bilisim