4. sezonuyla yeniden başlayan MasterChef 2021 yarışmacılarından Temmuz Uğur Yıldız kimdir? Hayat Bazen Tatlıdır Tarhan'ı MasterChef Temmuz Uğur Yıldız kaç yaşında, nereli, ne iş yapar, mesleği nedir? Hayat Bazen Tatlıdır dizisinde Tarhan karakterindeki Temmuz Uğur Yıldız MasterChef'te mi yarışacak sorusu yarışmanın takipçilerince merak konusu. Hayat hikayesi, kariyer bilgileri ve kısaca biyografisi gündem olan yarışmacı hakkında Temmuz Uğur Yıldız boyu kaç, ne iş yapıyor, aslen nereli gibi sorular araştırılıyor. Peki, MasterChef 2021 yarışmacılarından Temmuz Uğur Yıldız kimdir? Hayat Bazen Tatlıdır Tarhan'ı MasterChef Temmuz Uğur Yıldız kaç yaşında, nereli? Bilgiler yazımızda.

MasterChef 2021 yarışmacılarından Temmuz Uğur Yıldız kimdir? Hayat Bazen Tatlıdır Tarhan'ı MasterChef Temmuz Uğur Yıldız kaç yaşında, nereli?

Türk dizi oyuncusu ve yönetmen yardımcısı Temmuz Uğur Yıldız, 5 Ağustos 1989 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Yıldız, lisans eğitimini İzmir Ekonomi Üniversitesi Medya ve iletişim Bölümü’nde tamamladı.

Temmuz Uğur Yıldız ayrıca Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde de oyunculuk üzerine eğitim almıştır.

İlk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Kanıt adlı dizide stajyer olarak rol alan Temmuz Yıldız, sonrasında Behzat Ç. adlı dizide de görev almıştır. Ardından Pis Yedili dizisinde görev alan Temmuz Yıldız, sonrasında Güneşin Kızları ve Paramparça dizilerinde de görev almıştır. Sevilen dizi Hayat Bazen Tatlıdır'ın 'Tarhan'ı Temmuz Uğur Yıldız, 2017 yılında ise Kalbimdeki Deniz dizide Yosef rolünde yer almıştır.

Genç oyuncu Temmuz Yıldız, son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı adlı dizide rol almıştır.

Termmuz Uğur Yıldız 1.83 cm boyunda ve 78 kilodur.

Editör: TE Bilisim