Marek Hamsik ise Trabzonspor’da olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, “ Transfer sürecimde Trabzonspor, çok dürüst süreç ilerletti. Hiç sorun olmadan, bütün süreç açık, net şekilde ilerledi. Benim için de en doğrusu ve en iyisi olan buydu. Avrupa Şampiyonası’na katıldığımda milli takımla o süreçte kafamın sadece oraya odaklanmasını ve sonrasında Trabzonspor’a nasıl yardımcı olabileceğimi, takımın başarılarında nasıl katkımın olabileceğini düşünmem gerekirdi. Benim için de transfer süreci hızlı ve dürüst şekilde gelişti. Umuyorum birlikte mutlu ve harika bir sezon geçireceğiz.” diye konuştu.

"MAREK HEPİMİZDEN DAHA FAZLA BİLİNÇ İÇİNDE"

Ağaoğlu, Slovak oyuncunun da büyük bir camiaya, kulübe geldiğini söylediğini ve bunun farkında olduğunu kaydederek, şunları söyledi:

"Biz bir aileyiz. Trabzonspor, yapısı itibarıyla Süper Lig'deki diğer kulüplerden biraz daha farklı özelliklere sahip bir kulüp. Bu süreçte kendisine ve bize de çok yardımcı olan değerli menajerine ve eşine çok teşekkür ediyoruz. Aile, bizim için önemli. Futbolcularımız bizim değerlilerimiz. Ancak futbolcularımızın eşleri en değerlilerimiz. Önemli bir ailenin parçası oldular. Ben süreç içinde, oynanacak lig süreci içinde kendisine fazla bir şey söylemek istemiyorum. Marek, hepimizden daha fazla bilinç içinde."

HEDEF 300 BİN FORMA SATIŞI

Ağaoğlu’nun, bu sezon 300 bin forma satma hedeflerinin olduğunu, bu sezonki transferlerinin 5 biner forma satın alma sözü verdiğini belirtmesi üzerine de Hamsik, “Ben de forma almaktan memnun olurum. Umuyorum taraftarlarımız da bu mesajı alacaklardır. Bu rakama ulaşmamızda benim de katkım olursa, şehrin sokaklarında Hamsik formalı taraftarlarımızı görürsek bende bundan onur duyarım.” ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim