Arda Turan, Semih Erden, Hidayet Türkoğlu gibi Türk Futbolu'nun ve Basketbolu'nun önemli simalarının adlarını taşıyan Spor Tesislerini tek tek hayata geçiren Bayrampaşa Belediyesi, Beşiktaş'ın ve Milli Takım'ın vazgeçilmez oyuncusu Bayrampaşa'lı Necip Uysal'ın adını "A'dan Z'ye" yenilenen ve modern bir yapı haline getirilen Bayrampaşa Terazidere Spor Tesislerine vererek ölümsüzleştirmiş oldu.

90'a 60 Uluslararası ölçülere sahip sahası ile ilçede ki Amatör Kulüpler'e ev sahipliği yapan tesis bünyesinde, aynı zamanda Okçuluk eğitimleri, Spor, Fitness ve Islak Zemin alanları bulunuyor.

Başkan Aydıner, "Bayrampaşa Sizinle Gurur Duyuyor"

Necip Uysal Spor Tesisleri'nin açılışını gerçekleştiren Bayrampaşa Belediye Başkanı Atilla Aydıner, "Bayrampaşa Sporda Marka Bir ilçe altyapısıyla, Sportif faaliyetleri ve yetenekli sporcuları ile hem kulüpler seviyesinden ve hem de Milli Takımlar seviyesinde önemli simalar hep ilçemizden çıkıyor ve bu durum bizleri fazlasıyla gururlandırıyor" dedi.

Necip Uysal'da "bu önemli Sporculardan bir tanesi hem Beşiktaş'a ve hem de Milli Takımımıza hizmet veren sadece yetenekli değil aynı zamanda da ahlaklı bir Sporcu. Bayrampaşa'nın evlatlarını bizleri hem yetenekleri ile hem de gençlere örnek davranışları ile gururlandırmaya devam ediyor. Arda Turan, Semih Erden, Hidayet Türkoğlu'nun adını ilçemiz Spor Tesislerinde ölümsüzleştirdik. Çok şükür bugün de Necip Uysal'ın adını bu değerli Tesisimizde ölümsüzleştiriyoruz. Umarım bu Tesislerde yüzlerce Necip Uysal'lar, Arda'lar, Semih'ler, Hidayet'ler yetişir. İlçemize hayırlı olsun " dedi.

Necip Uysal, "Çok mutluyum ve gururluyum"

Programa katılarak kendi adını taşıyan Spor Tesisi'nin açılışını gerçekleştiren Necip Uysal, "Atilla Başkanımın sözleri beni çok gururlandırdı, mutlu etti. Tabii ki doğup büyüdüğüm yer, ilk oynadığım saha, maneviyatı yüksek benim için. Buraya benim adımın verilmesi onur ve gururdur. Öncelikle başkanıma çok teşekkür ederim böyle bir şeyi layık gördüğü için" ifadelerini kullandı.

Necip Uysal, "Bayrampaşa Futbol olsun, Basketbol olsun ve bütün Spor dallarında profesyonel ve başarılı Sporcu çıkaran bir ilçe. Bu başarıları inşallah böyle sahalarla, bu tarz Tesislerle istekli, arzulu ve yetenekli çocuklarla devam ettiririz" dedi.

Ak Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemal Sarıhan, Bayrampaşa Kaymakamı Dr. Soner Şenel, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı ve Bayrampaşalı Spor severlerin katılımı ile gerçekleşen açılış, gösteri maçı ve protokol konuşmaları ile son buldu.

Editör: TE Bilisim