MasterChef Rüstem Kömürcü kimdir, nereli? Fenalaşmıştı, sağlık durumu nasıl? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programı Masterchef 2021 yeni sezonuyla izleyicileriyle buluşmaya başladı. MasterChef 2021 yeni sezona merhaba dedi. İlk bölümden reyting rekorları kıran MasterChef milyonları ekran başına kilitledi. TV 8 ekranlarına gelen Masterchef yarışması yeni sezona başlaması sonrasında yarışmacılar vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Peki, MasterChef Rüstem Kömürcü kimdir, nereli? Fenalaşmıştı, sağlık durumu nasıl? Programda yaşanan olaylar ve yarışmacı hakkında tüm detaylar haberimizde…

MASTERCHEF RÜSTEM KÖMÜRCÜ KİMDİR, NERELİ?

Yarışmaya babasıyla geldi. Kardeşi ile katılmak istedi ancak yarışma öncesinde annesi ameliyat olduğu için onun yanında kaldı. 3-4 yıldır aşçılık yapıyor. Daha önce otellerde çalıştı. Aslen Niğdeli. 21 yaşında. Aşçılığı yenilikçi ürünleri bulmak ve onlarla arkadaş olmak olarak tanımladı. Mehmet Yalçınkaya ise bu bkaış açısını eleştirdi. Somer Şef de 'Nasıl bir arkadaşlık kuruyorsun domatesle?' sorusunu sordu.

FENALAŞMIŞTI, SAĞLIK DURUMU NASIL?

Sözde yemek yarışması programı 'MasterChef Türkiye 2021'de eleme turu devam ederken, stüdyoda korkutan anlar yaşandı. Tabağının başında fenalaşan yarışmacı Rüstem Kömürcü'nün yardımına şefler koştu. Sözde yarışma programı 'MasterChef Türkiye'nin ilk tur elemelerinde korkutan anlar yaşandı. 28 Haziran Pazartesi akşamı yayınlanan bölümde; Rüstem Kömürcü adlı yarışmacı, stüdyoda fenalaştı. Rüstem Kömürcü’nün yardımına Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danillo Zanna şefler yetişti.

Sağlık ekibinin müdahalesinden sonra kendine gelen yarışmacı, "Tavaya sosu koyduğumda elim titriyordu. Bir anda başım döndü, gözlerim karardı. O an bir şey hatırlamadım" sözleriyle yaşadıklarını anlattı. Bir süre sonra iyileşen yarışmacı, şeflerin kararıyla bir üst tura çıkamadı. Somer Sivrioğlu, yarışmacıdan seneye tekrar MasterChef'e katılmasını istedi.

Editör: TE Bilisim