MasterChef İsmail İlhan Şenbayram kimdir, kaç yaşında? MasterChef İsmail'in duygulandıran hayat hikayesi ne? İlgili izleyiciler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Yeni sezona giriş yapan MasterChef ilk bölümüyle seyircileri ekrana kitlemeyi başardı bile. 29 Haziran salı akşamı ekrana gelen dördüncü bölümünde anlattığı hayat hikayesi ile herkesi etkileyen İsmail İlhan Şenbayram oldukça merak edildi. Peki,MasterChef İsmail İlhan Şenbayram kimdir, kaç yaşında? MasterChef İsmail'in duygulandıran hayat hikayesi ne? İşte tüm detaylar haberimizde...

İSMAİL İLHAN ŞENBAYRAM KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

MasterChef 2021 yarışmacısı İsmail İlhan Şenbayram 22 yaşındadır. Çankırılı olan ve İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisi olan İsmail İlhan Şenbayram uzun zmandır heyecanın olmadığı hayatında kardeşinin doğduğunu ve yüzünü görüp hemen yarışmaya geldiğini anlattı. Güneş Lena olarak isim verdiklerini söyleyen İsmail, kendisine daha önce kendisine lösemi teşhisi konduğunu ancak kendisinin bu hastalığı yendiğini ifade etti. Garnitürlü tavuk yemeği yaparak yarışan İsmail, İnşaat mühendisliği okumasına rağmen hayallerinin mutfak olduğunu söyledi. Genç yarışmacı, şeflerin kararıyla bir üst tura çıkmayı başardı.

İSMAİL İLHAN ŞENBAYRAM'IN  DUYGULANDIRAN HAYAT HİKAYESİ NE?

14 yaşındayken lösemiye yakalandığını söyleyen Şenbayram, "Lise sınavına hazırlanıyordum. Çok büyük ağrım oldu nefes alamayacak şekilde. Doktor bana söylemedi. Yaşadığımız Çankırı'dan Ankara'daki hastaneye sevk edildim. Hastaneye girdikten sonra 6 ay orada tedavi gördüm. Hiç bir şekilde 'Ben hastayım' durumuna girmedim. Bu yaşlarda lösemiye yakalanan çok çocuğumuz var. Hasta ilk olarak 'Ben hastayım' demesin. Sadece sabretsinler ve hayata tutunmaya çalışsınlar. Her gece yattığımda 'Sabah uyanır mıyım?' diye düşünüyordum. Onlara tavsiyem gülebildikleri kadar gülsünler asla ağlamasınlar" dedi.

Somer Sivrioğlu daha sonra  2. tura kalan İsmail İlhan Şenbayram'a MasterChef önlüğünü elleriyle giydirdi

Editör: TE Bilisim